Firma na stěhování

zobrazeno 2778×

Vložil(a): klárka, 28. 7. 2016 12.25

Ahoj maminky, budeme se za dva měsíce stěhovat do nového bytu a já pořád nevím, jestli se přestěhovat svépomocí a nebo si raději sehnat nějakou stěhovací firmu? Máte některá zkušenosti co je lepší? Mám malé dítě a manžel je dost často dlouho v práci, takže to bude všechno na mě....tak jako vždycky. Za stěhováky zaplatím, ale zase nemáme žádné větší auto, takže bysme si museli pronajmout nějakou dodávku a právě nevím, jestli pka stěhováci nevyjdou líp....díky za každou radu :)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

milujici.teticka36, 23. 5. 2023, 9.42

Dobrý den, a odkud jste? Pokud hledáte někoho na vyklizení bytu v Praze, tak jednoznačně doporučuji firmu https://www.chcivyklidit.cz/ Jsou to fakt profíci na slovo vzatí a my jsme při stěhování prakticky nemuseli nic vzít do ruky. Jen jsme to trochu koordinovali a říkali jim, co kam přijde. Prostě dobří lidé!

deniska999, 2. 10. 2023, 7.47

Také s nimi máme dobrou zkušenost. Taže potvrzuji www.chcivyklidit.cz skvělá volba

Sup123, 16. 1. 2023, 15.00

Určitě nejlevnější varianta je půjčit dodávku a sehnat kamarády kteří by s tím pomohli. My jsme využili https://stehuju.cz a ikdyž to bylo výrazně dražší než kdybychom to dělali samim tak to docela šlo.

esternovakova1970, 30. 6. 2022, 9.37

Jsme z Prahy a bydlíme momentálně kousek od Vyšehradu v rodinném domečku. Manžel se ale rozhodl, že zkusíme bydlet v Průhonicích. Plno jeho obchodních partnerů tam žije a je tam údajně pěkná příroda. Zamluvila jsem tedy nějakou pražskou firmu na https://www.stehovanilevnepraha.cz/ stěhování a na konci července se do toho pustíme.

MirKa99, 2. 1. 2023, 22.19

Potvrzuji, stehovanipraha.cz je super

vivi182t, 20. 10. 2021, 13.30

Ahoj, já jsem z toho také úplně jelen. Budeme se už snad stěhovat za 2 měsíce a také v tom mám trochu zmatek. Už jsem si na to musela udělat firemní složkyhttps://www.e-abctiskarna.cz/firemni-slozky . Protože do toho zařizujeme rekonstrukci a než jsem si porovnala různé nabídky tak toho bylo tolik, že jsem si to musela roztřídit do složek.

jablíčko jánská, 3. 6. 2021, 23.59

Ahoj, určitě doporučuji spíše stěhovací firmu. Pokud si ji můžeš dovolit, je to ideální řešení. Mám zkušenosti i se samostěhováním i s firmou a když má člověk děti a plný dům věcí tak je to k nezaplacení. Za nás můžu určitě doporučit https://www.stehovani-kvalitne.cz/stehovani-bytu.html pokud jste z Prahy. Poměr cena výkon perfektní.

kristynaLoksova, 2. 3. 2021, 9.56

Zkuste https://stehovanikoruna.cz/ , my jsme se stěhovali pár měsíců zpět asi už po desáté a konečně se vše zvládlo odvézt najednou, protože jsem se bála, že to bude zase na celý den. Ceny jsou přiměřené a žádný stres, takže za mě paráda. krista

tomasek777, 22. 4. 2020, 17.07

My máme zkušenosti jak se stěhováním svépomocí, když jsme si půjčili dodávku a když vemu všechny ty starosti okolo a srovnám to se stěhováním s firmou Stěhování Rotter https://www.autodoprava-rotter.cz/ tak už vždy voláme panu Rotterovi, který je moc ochotný a stěhování s nim bylo velice příjemné a navíc i levne. Takže za mě určitě stěhovací firmu.

ivanka386, 18. 2. 2020, 6.46

Když jsme se stěhovali my, tak jsme si na to třeba žádnou firmu nebrali. Vše jsme si dělali sami. Je ale pravda, že docela dost nám pomohlo to, že jsme měli k dispozici dodávku, kterou si manžel před časem koupil od https://www.tircentrum.cz/ Kdybychom měli vše vozit našim autem, tak by to asi trvalo mnohem déle.

Vlad Kucher, 30. 12. 2019, 2.43

Kromě námi popsaných metod pronájmu je zde také park malých soukromých společností. Každý hotel v https://cars-scanner.com/cs/scanner/rent_car_gran_canaria.htm má vlastní flotilu půjčoven automobilů nebo známou půjčovnu . Recenze o této službě jsou nejkontroverznější - od „velmi drahých“ po „vynikající a rentabilní nájemné“. Zde, abychom pomohli cestovateli, náš článek s přibližnými cenami za pronájem aut v Barceloně, stejně jako jeho praktičnost, vynalézavost a schopnost jednat s místními obyvateli.

jakub111, 3. 12. 2019, 9.09

Varianta stěhování svépomocí je náročnější fyzicky, psychicky i časově. Pomíjím starosti, které mohou a nemusejí dále vzejít. Pravdou je, že něco ušetříte. Hodně záleží na velikosti bytu a množství věcí. Většina stěhovacích firem pracuje v hodinové sazbě. Jelikož dodávku lze zapůjčit na celý den za pevnou cenu a za Váš čas si nic platit nemusíte (pokud si např.neberete volno z práce), tak Vaše úspora bude přímo úměrná objemu věcí a dalších prací jako jsou montáže apod. Na druhou stranu, pokud si nejste jistí, že stěhování svépomocí bez problémů zvládnete, tak se obraťte na profesionály. V obou případech doporučuji pročíst tipy, které Vám ušetří starosti před i v průběhu stěhování.http://www.vektos.cz/tipy-a-rady/

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů