Augmentace v Yes Visage

zobrazeno 1963×

Vložil(a): Bedunka, 8. 12. 2020 12.11

Ahoj, jsem už po dvou dětech a přemýšlím nad novýma prsama. Moje jsou tak trochu vysátá a taky bez tvaru. Přemýšlím nad implantáty které nejsou nějak velké, tak akorát ale hlavně abych měla zase pěkná a pevná prsa. Byli jste někdo na zákroku v téhle klinice? Hodně vidím práce dr. Al awu a prsa od něj jsou krásné, tak zvažuji právě jeho.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jaja88, 26. 6. 2023, 11.24

Také moc gratuluji a nejlepší je, že jste spokojená s dobře odvedenou prací. Vím o čem mluvím, sama jsem byla u pana doktora Justana v Brně na konzultaci a naknec i na augmentaci a s výsledkem jsem velmi spokojená. Hlavně mi to opět dodalo to ztracené sebevědomí a manžel je taky moc spokojený..

Evulinka002, 27. 6. 2023, 9.41

Tak pan doktor je naše Brněnská kapacita, hodně na sobě pracuje a je to na jeho práci opravdu znát. Já si u něj nechávala dělat vrchní víčka a také naprostá spokojenost. Pooperační péče na výbornou a hlavně ten výsledek. ❤️

Kajka Janikova, 28. 6. 2023, 12.31

Můžu souhlasit, pan doktor je úžasný, velmi lidský přístup, pochopení a péče.

IvanaTomesova, 7. 7. 2022, 14.06

@balazdana Gratuluji k novým prsům. Já jsem byla na operaci začátkem roku u dr Mrni a nelituji. Držím palce ať se ti to rychle zahojí a můžeš užívat léta.

balazdana, 1. 7. 2022, 8.50

@Kateriiina Děkuji moc, taky mi tohle vše pan doktor Hošek řekl, takže ze začátku jsem byla v klidu. Ale musím říct, že se už cítím dobře a bolest téměř žádná. Kontrola dopadla dobře a pan doktor je spokojený. A já vlastně taky, prsa vypadají skvěle.

Kateriiina, 14. 6. 2022, 13.22

@balazdana Tak to je skvělé, věřím že finální výsledek bude super. Jen tomu dej čas, ono se to někdy hojí trochu déle, takže to chce trpělivost. Hlavně se zbytečně nenamáhej. Jo a doporučuji masáž jizev po čase, to taky pomohlo.

balazdana, 2. 6. 2022, 3.20

@Kateriiina Tak já jsem už po operaci. Už mě pustili i domů. Citím se dobře. Pan doktor je s výsledkem spokojený a co jsem viděla, tak prsa vypadají dobře. Budu muset čekat než pominou ty otoky, ale myslím, že i velikost trefil skvělou. Mám jenom trochu zvláštní pocit napětí v prsou, ale prý to je normální. Jinak se cítím dobře. Po týdnu mám kontrolu, tak jsem zvědavá.

Kateriiina, 23. 5. 2022, 18.11

@balazdana Žádný velký přípravy jsem nedělala, jediný co mi bylo řečeno. Jenom jsem pár hodin před operací nejedla a nekouřila jsem, i když mě to dost lákalo. Jo a na klinice jsem byla dvě noci takže neboj dlouho není potřeba zůstávat, to je zbytečný. Takže ti držím palečky a věřím že budeš spokojena. Hlavně klid po operaci a nos tu kompresní podprsenku, to tím prsům při rekonvalescenci moc pomůže. Určitě dej vědět co a jak.

balazdana, 6. 5. 2022, 11.28

Ahoj holky. Byl někdo z vás v Yes Visage u pana doktora Hoška? Budu mít operaci koncem měsíce, tak bych jsem chtěla jenom nějaké informace ohledně operace i rekonvalescence.

Kateriiina, 12. 5. 2022, 15.37

Tak já jsem byla u doktorky Musilové před půlrokem. Úplná spokojenost. Ale klidně se ptej, poradím jestli můžu.

balazdana, 20. 5. 2022, 9.22

Děkuji, já jenom jestli si se nějak na operaci připravovala. Doktor mi vlastně řekl všechno potřebné, ale jestli je něco, co bys poradila, byla bych ti vděčná. Jo a jak dlouho si teda zůstala na klinice? Mám to teda už příští týden a začínám být nervózní. Ale i tak se těším, dlouho jsem operaci plánovala, takže jsem ráda, že jsem se k tomu odhodlala.

Kateriiina, 24. 2. 2022, 14.00

@IvanaTomesova Vidíš, říkala jsem, že se nemusíš bát. A gratuluji, přeji brzkou rekonvalescenci. Já jsem totálně spokojená. Pěkně se mi zahojily, tak jsem ráda.

IvanaTomesova, 9. 3. 2022, 17.13

Díky moc, hojení je rychlé a otoky už nejsou témeř žádné. Prsa vypadají super, takže spokojenost.

IvanaTomesova, 11. 2. 2022, 10.49

@Kateriiina Hele děkuji za povzbuzení, hodně mi to pomohlo. Mám pár dnů po operaci a cítím se dobře. Vlastně bych řekla, že to bylo úplně v pohodě. Anestezii jsem taky zvládla dobře, takže mi nebylo ani špatně, jak jsem se bála a pan anesteziolog byl skvělý. Prsa vypadají dobře, ale jsem trpělivá, jsou ještě oteklá. Jinak pan doktor byl taky skvělý a ani jsem při něm nebyla nervózní

Kateriiina, 2. 2. 2022, 20.16

@IvanaTomesova Chápu, ale nemusíš se bát, jsou skvělí, nervozita opadne, když tam budeš a pan doktor věřím, že udělá skvělou práci:-).

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů