Deset zlatých pravidel WHO aneb jak se správně chovat k potravinám

zobrazeno 4×

Vloženo: 24. 7. 2016 18.30

Právě jsem dopsala na blog článek o bezpečném zacházení s potravinami a Desíti zlatých pravidel WHO (Světová zdravotnická organizace). Sdílím i s Vámi, snad Vám něco přinese :-)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zuzka Čtvrtečková, 9. 10. 2016, 9.58

jitka46

jitka46, 10. 8. 2016, 23.10

hygiena je základ, a čerstvost potravin se snažím hlídat

vendy.z, 20. 8. 2016, 16.56

dáša, 29. 7. 2016, 0.08

Ehm, divím se, že jsme zdraví.. Ťuk ťuk!

vendy.z, 20. 8. 2016, 16.56

Blankasiro, 27. 7. 2016, 11.32

Minulý rok na dovolené jsem takhle skončila na kapačkách, pěkně jsem se pročistila letos už si dám velký pozor

Katka, 27. 7. 2016, 14.31

nebyli jste v Egyptě? ;o) tam nám číšník servíroval jídlo s rukama od krve

Kristy Sim

Kristy Sim, 11. 8. 2016, 0.55

Katka, 11. 8. 2016, 9.02

No fakt, měl rozřízlý palec a krev mu prosakovala přes obvaz. Taťka ho poslal od stolu pryč.

vendy.z, 20. 8. 2016, 16.57

Tam si s křížením cest syrového a vařeného nedělají hlavu,co?

vendy.z, 20. 8. 2016, 16.56

OUuu

Minnie, 26. 7. 2016, 12.46

Tak to se divím že jsme ještě žádnou nemoc z jídla nedostali protože míchaná vajíčka určitě nesmažím 15 minut, ani natvrdo je nevařím tak dlouho.

Katka, 27. 7. 2016, 14.30

Natvrdo 10 min ;o)

Kristy Sim

Kristy Sim, 11. 8. 2016, 0.56

taky tak a manžel mi říkal, že je vařím dlouho =D

vendy.z, 20. 8. 2016, 16.57

snany, 25. 7. 2016, 22.52

Článek mi připomíná moje studia na VŠ. Jste z oboru? Já nakonec šla jiným směrem.

vendy.z, 20. 8. 2016, 16.58

Píšu na blog potravinářské firmy, pracovala jsem na Veterinární správě...

Katka, 25. 7. 2016, 14.59

Poslední dobou je v mém okolí větší výskyt Campylobakterie. A jak dlouho vaříte rozkvedlané vajíčko třeba v polévce? Mě babička učila vylít do polívky, přivést k varu a hned vypnout, aby se nedělala pěna.

Kristy Sim

Kristy Sim, 11. 8. 2016, 1.01

Manžel měl tuto bakterii a dala mu pořádně zabrat. Je to z kuřecího masa příp. vnitřností. Dáváme si na to hodně pozor. Hned vše co přišlo do styku s tepelně neupraveným masem-nejen kuřecím- pečlivě myju. A do polévky vajíčko takhle nedávám, tak nevím. Ale jelikož se to v podstatě rozlije na tak malé částečky, že si myslím, že když to projde chvilku varem, mělo by to být ok.

Katka, 11. 8. 2016, 9.07

Campylobakterii jsme měli s manželem oba, z restaurace Byli jsme fit za pár dní, ale co to měly děti kamarádek tak se s tím praly 3-4 týdny včetně dlouhé izolace a diety.

Kristy Sim

Kristy Sim, 12. 9. 2016, 21.43

každý jedince to asi snáší jinak. Manžel je nemocný, takže ho to potrápilo.,,.

Naši partneři

© 2013 - 2016 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight