Omezujete svým dětem surfování či hraní on-line her na internetu?

zobrazeno 1893×

Vložil(a): Alexandra, 14. 4. 2016 1.34

Maminky, jakým způsobem chráníte své děti na internetu? Omezujete jim surfování či hraní on-line her? Že na děti číhá na internetu spousta nebezpečí, asi všechny víme.. Hlídáte stránky, na které vaše děti chodí?

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

lucie25987, 12. 4. 2023, 5.53

Děti naštěstí hry ještě nehrají. Staršímu je 5 let a mladšímu jeden, ale za to manžel by nějaké omezení potřeboval. Začal hrát hry na https://www.gamescenter.cz/ a mě se to teda moc nelíbí, protože sází peníze. Děti ho vidí a chtěly by hrát taky, hlavně ten starší, takže alespoň začal manžel hrát, až když spí. Ale stejně u toho sedí víc, než by se mi líbilo.

Ivulín, 28. 8. 2022, 14.24

No, nám ještě donedávna doma surfování spíš omezoval náš nespolehlivý poskytovatel. Byli jsme u něj už dlouho, ale v poslední době ta rychlost internetu hodně kolísala (to jsem si ověřila měřením na https://www.nej.cz/zakaznicka-sekce/mereni-rychlosti-internetu/ ) a také byly častější výpadky. Nakonec jsme tedy přešli k jinému poskytovateli a musím říct, že od té doby je vše v pořádku, tak snad to tak zůstane.

novaklen, 27. 1. 2022, 22.03

Já taky ne, podle mě je to zbytečné. Naše děti na počítače hrají hlavně různé hry zdarma, třeba tady https://www.hrajzdarma.cz/ takže se spíš snažím kontrolovat jaké hry hrají, aby to nebyly nějaké vyloženě násilné nebo tak. Nejvíc ale u nich bodují spíš různé strategické, což si myslím, že je naopak dobře. Někde jsem četla, že ty mohou být pro rozvoj dítěte naopak i prospěšné, takže s tím problém nemám.

ivanka386, 18. 11. 2020, 22.38

No, já našim dětem moc toho hraní neomezuji, jen teda, když mají špatné známky, to si myslím, že si žádné sezení na počítači, tabletu nebo telefonu opravdu nezaslouží. Navíc nevím, co s tím vším dělají, ale hrozně často jim musím kupovat neustále nové akumulátory, takže kupuji docela dost často. Naštěstí jsem našla stránku na všemožné akumulátory, kde jsou docela levné, takže mi to tolik nevadí Stránka je to tato https://www.ame.cz/Elektronika/Akumulatory-_g40520587_10699.aspx

koliaska105, 19. 6. 2020, 20.47

Já se snažím našeho malého v tomto neomezovat. Samozřejmě ale kontroluji co na počítači hraje, jestli to není nějaká násilná hra atd. Naštěstí ale ne. Teď třeba hraje tuto hru https://www.freetoplay.cz/fish-fillets/ a musím říct, že to je hra, která třeba baví i mně, takže ji často hrajeme spolu.

ivanka386, 21. 1. 2020, 22.27

No, můj syn si čas od času půjčuje můj notebook, ale nijak ho v tom neomezuji. Hlavně z toho důvodu, že na mém notebooku toho moc dělat nejde. Akumulátor v něm už taky moc nevydrží. Asi by to chtělo nový. Zrovna se tu po nějakých dívám a vypadá to, že tady https://www.aku-shop.cz/ mají jeden přesně pro můj notebook, tak ho asi časem objednám.

Mygara

Mygara, 30. 12. 2017, 6.45

synovi jsme dokonce odměřovali i čas, po který tam může být a měl tam nainstalovaný program, který blokoval určité stránky

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 12. 12. 2016, 14.41

Tak syn zatím sleduje jen youtube, takže mám zatím klid

Fuga

Fuga, 4. 12. 2016, 6.47

manžel pracuje v IT oblasti, tak máme na počítači nainstalované různé vychytávky na blokování nevhodného obsahu a také hlídacího psa, aby bylo vidět na jaké stránky chodí. ale s omezováním je to problematické zejména tehdy, když potřebuji něco nutně udělat, to pak zapomenu přistřihnout kohoutek a je problém

ppetaa27, 18. 4. 2016, 20.47

Podle me by se to hlidani nemelo zase tak prehanet. Kdyz jsem byla v puberte ja, tak me, ani moje sourozence, mamka nikdy nekontrolovala, co delame na PC. A taky nas nikdy nenapadlo nekomu posilat fotky nebo sdelovat nejake informace o nas. A prave kamaradky, ktere rodice moc hlidali, hledali kazdou skulinku, jak ty rodice obejit. A prave delaly presne to, pred cim je hlidali. Takze urcite omezim pristup na nejaky stranky, ale ze bych jeste prolejzala historii, abych je zkontrolovala, to me teda nenapadne. I dite potrebuje svoje soukromi.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů