Chci tvoji maminku za maminku

zobrazeno 787×

Vložil(a): dasza, 5. 3. 2018 6.45

Myslim si,ze toto zazil kazdej z nas..kdy sme si rekli.tvoje mama/tata je super.takovou bych chtela..atd.. A u nas jak se strida hodne deti.a mam kamaradky lemply;) jejich deti neustale chteji byt u nas.ja je beru na kolo.brusle.lyze atd-mi to nevadi.decka maj zazitek.a holky si odpocnou(neb nelyzuji.nemaj kolo.brusle a nic) taky ty decka citi u nas tu volnost-nejedno dite me reklo-teto.a ty nas nechas malovat tepmerama na zemi-stole-kdekoliv???to by nam mamka nedovolila.aby sme neco nezaspinily. A casto rikaj mejm deckam.ze by me chteli za mamu!!jasne ze to cloveka potesi..ale o vikendu sme pily-dost sme se zborily..ale to je jedno.rano sme uz v 8sli na led na 4hodky.a pak na kolo..holky lezeli neb jim bylo krapet zle.takze se rozesly do svych domovu a ja mela vsechny deti! Vecer sme se sesli aby se deti vratily..a holka a kluk rikali kazdej svy mame-mami.prodej me tete..tady je to lepsi.ja bych chtel/a bydlet tady s tetou..a kluk dodal-tady muzu vse!!!!(coz samo nemuze-pravidla sou) ale jak ty decka vse reknou..porad jim doma stohi nekdo za prdelou.furt vse komentuji.rizkazy prikazy.tamto udelej.to zas ne.opatrbe pozor.atd atd.. A ja si vzpomela jak sem jako mala taky zavidela kamaradce maminku.a chtela sem byt jejich;))) a doted je ta jeji maminka pro me druhou maminkou;) tak treba tem deckam pak taky v dospelosti(puberte) budu napomocna;))) Taky ste chteli jine rodice???

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

vendy.z, 10. 3. 2018, 21.27

U nás se také hodně dětí střídá a mám to ráda...ale takto jsme tedy ještě nic neměli - maminka je maminka Tatínka občas někdo krtizuje (no vlastně tak trošku i jednu maminku), ale že by měnily, to ne-e.

editak, 7. 3. 2018, 20.03

moje mamka je má nejlepší kámoška, neměnila bych

Robinka, 7. 3. 2018, 5.38

Já ne, nikdy. Vždy jsem obdivovala co pro mne a bratra dokáží rodiče udělat, obětovat svůj volný čas, aby jsme byli spokojeni. Jsem dodnes a ně hrdá a nikdy bych he nevyměnila.

Markéta Adamcová (marqueta)

marqueta, 5. 3. 2018, 20.36

Já jo, ale spíš z těch důvodů, že u nás to moc neklapalo. Táta věčně v práci a máma alkoholička. Ale měla jsem milovanou babičku a mámy kamarádek Máma mojí nejlepší kamarádky ze základky, byla dost přísná. Děcka museli doma uklízet, poslouchat jak hodinky a když byl průšvih tak je seřezala jak žito. I tak jsem jí tu mámu záviděla a i přes to, že se tou holkou leta nestýkáme a nepřátelíme tak tu mámu dodnes ráda vidím, a když se potkáme tak se spolu aspoň na chvíli zastavíme a poklábosíme A já doufám, že to budu já, koho děti nebudou chtít vyměnit

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 5. 3. 2018, 20.35

To muselo být té mamince líto, pokud to slyšela. Já jsem za svojí maminku ráda, já jí na rozdíl od kamarádek mohla všechno říct

dasza, 5. 3. 2018, 20.44

Nebylo.nejsme uzkostlive na takove reci a klidne si decka prodame.hlavne ze od nich bude klid;)

Aliisha

Aliisha, 5. 3. 2018, 20.11

Ano, každý chce to, co doma nemá. Snad má syn dost pohody, aby nás nechtěl vyměnit

slavuska

slavuska, 5. 3. 2018, 19.02

ne, takhle jsem nikdy nepřemýšlala

L.janicka.l

L.janicka.l, 5. 3. 2018, 19.00

To je od tech decek mile. Ja nikdy ani asi nechtela, samozdrejme v puberte se na ne nadava, ale mysli to dobre. kamosi meli jeste horsi rodice ( napr jednomu nedali ani kapesne, druhou vodili do zakladky snad do 8 tridy a pak si pro ni chodili, treti delal otec sceny ve meste jaktoze se doma neuci atd. ...)

Janna, 5. 3. 2018, 18.59

Jo, asi tak na základce jsem chtěla jinou mámu Mámu mé spolužačky. Přesně, jak píšeš. Ta moje mně pořád něco zakazovala a přikazovala a u spolužačky mamky se mohlo vše a byla hodná, nikdy nekřičela. A i jak píše Katka, taky jsem se něco naučila, jaká nebýt

Katka

Katka, 5. 3. 2018, 16.11

Já bych nechtěla jiné rodiče, protože jsem se od nich hodně naučila. I třeba to jaká nebýt 😉

dasza, 5. 3. 2018, 16.22

Ja v puberte brala jiny hned;)

Katka

Katka, 5. 3. 2018, 17.51

já si často připadala jako adoptovaná, ale o výměně jsem asi neuvažovala. Líbilo se mi ale u tety, která mě brala do kadeřnictví své příbuzné a kouzlili mi tam různé účesy.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů