Nejkrásnější dovolena

zobrazeno 1121×

Vložil(a): Zlata1, 15. 1. 2017 17.41

Kde se Vám nejvíce líbilo?? Každý určitě prožil nějakou pěknou dovolenou. Někdo tady v Čechách , někdo zase v jiné zemi. Já měla tu příležitost letět letadlem do Kalifornie. Byla jsem tam celkem tři týdny, ale aby toho člověk poznal více musel by tam být tři měsíce. I tak to bylo pěkné, ale tam jsme byli bez dětí, pak s dětmi dne byli v Chorvatsku a tam to bylo taky pěkně. A doufáme, že letos to vyjde a budeme moci jet na dovolenou zase do Chorvatska k moři. Když vidíte ty dětské usměvavé tváře jak si hrají u břehu a házejí kamínky do more tak je veselo. Ale kamínky děti mohou házet i u rybníka a nebo řeky, ale přeci jenom je to prostředí jiné......

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

lucie25987, 16. 9. 2022, 15.27

Mně se líbí všude . Hlavně, když alespoň na pár dní vypadneme z domu. Jsem už 5 let na mateřské dovolené, takže se nikam moc nedostanu. Jezdíme na takové menší víkendové pobyty po ČR a pak jednou za léto k moři. Letos jsme byli na Zanzibaru, a to se s nějakým Chorvatskem nedá vůbec srovnávat. Dovolenou jsme našli na https://www.cklub.cz/pruvodce/zanzibar a určitě bych se tam někdy chtěla ještě podívat. Ideálně, až povyrostou děti .

terezicka00, 25. 7. 2018, 9.29

Páni Kalifornie, jaké to tam je?? Jojo, dost lidem se v Chorvatsku líbí https://www.cestolino.cz/diskuze/k/chorvatsko/ také uvažujeme, že bychom mohli letět, tak uvidíme, no

ivanka386, 20. 6. 2020, 18.51

Chorvatsko je taky super. My tam teda jezdíme většinou autem, protože je to levnější. Já osobně mám třeba hodně ráda Split, viz http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/split/ Mimo toho, že se tam dá udělat pěkná dovolená, tak je to i naprosto překrásné město. Doporučuji.

novaklen, 3. 8. 2022, 21.52

Já teda v Chorvatsku byla jen párkrát, ale taky se mi tam hrozně líbilo. Chtěli jsme po dlouhé době jet i letos, ale bohužel to asi nevyjde, tak teď přemýšlíme nad nějakou alternativou. Bohužel na to nemáme moc peněz, takže to spíš vidím tak, že koupíme pár věcí na kempování z https://armik.cz/ a vyrazíme třeba do nějakého kempu tady u nás.

Žofinka

Žofinka, 2. 12. 2017, 2.46

já jsem spokojená snad všude, hlavní je, že člověk někam vyrazí

Mygara

Mygara, 4. 4. 2017, 20.08

nejkrásnější dovolená je tam, kde jsou děti zdravé a nehádáme se

Pavla T., 16. 3. 2017, 18.12

Loni jsem byli v Českém Švýcarsku, bylo to tam úžasné, až tak, že jsem se tam v kruhu rodiném vzali! Krásné vzpomínky nejen jako první dovolená s dítětem a také se máme kam vracet! Jinak jsme objeli ty naše velehory....Jeseníky, Krkonoše, Šumava a letos se chystáme na Vysočinu. Už si z nás dělají legraci jaké překvapení chystáme letos.....no vzhledem k tomu, že pojedu v 8 měsíci těhotenství tak doufám že zádné překvapení nebude!

lilie9, 23. 2. 2017, 10.33

Já se taky přikláním k tomu, že bych jela kamkoli. Ale pochválit musím tuhle cestovku http://www.radynacestu.cz/skandinavie/ loni jsme s nimi byli na severu a paráda!

vendy.z, 27. 1. 2017, 11.27

Já bych jela kamkoliv Byla jsem v Anglii, Německu, Indonésii, Rakousku, Chorvatsku.

Lusesita25, 22. 1. 2017, 8.12

Zatim sme s malym nikde nebyli. Ale me osobne se libilo v Tunisku

Zdenulkaa

Zdenulkaa, 20. 1. 2017, 18.38

Co se tyce dovolene s ditetem, tak se nam moc libilo na Slovensku v Liptovskem Mikulasi. Pro dite je tam neuveritelne moc co delat. Voda, hory, zoo, aquapark. V Cechach mam rada Krkonose. V zahranici jsme byli s malym v Chorvatsku, ale take treba na Rujane, tam byl super pisek a more, ale zas tech komaru Jinak pro me osobne top dovolena Maui (Hawai) a pak Aruba.

Leňulka, 17. 1. 2017, 22.58

Dovolená co se týče Čech tak Orlík, co se týče ciziny tak se mi nejvíc líbilo v Irsku a jela bych tam klidně znovu a klidně i natrvalo je tam nádherně. Za to ale vůbec se mi nelíbilo v Itálii, tam už nikdy. Ale chtěli by jsme Bulharsko někdy zkusit. Jinak mě lákají ty země jako Norsko, Finsko a chlap ten sní o Aljašce

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů