Matka nevi co za oblečení

zobrazeno 514×

Vložil(a): dasza, 4. 2. 2017 6.57

My mame ranní system takový že každý se obleká sam;)a včera v mš mi říká uč.at si jdu vybrat z topení dceřiny leginy(punčochy)...stojím tam a vidim 3leginy co ma i ona doma...byli tam ješte 2matky..prosím uč at počka,ze musim do šatny pro dceru,že vubec netušim co si rano oblekla...a v tom to přišlo...matky se otočily,s vyrazem jak na blbca??s otazkou?vy nehlidate co si obleče?rikam ze ne,ze mi je to jedno;)ze si za sve obleceni zodpovida sama..a jedna dodala..chudak decko,to je tak na socialku;))))))))) (Bych i verila ze ji kontaktuji) kamaradku udal nekdo,ze jeji decko nenosi v mrazech pod oteplovackama puncochy a nic;))) No pak sme se rozloucily a ja sla do satny...a uca za mnou prijde a septa-takove veci tu moc nerikejte nahlas uzkostne matky se vtom pak radi vrtaj;)) rikam at si vrtaj.a az tjisti ze deti zustavaj i samy doma(rikam hlasite) ..no bavila sem se.... Mate taky v okoli takove chytroliny co se strasne rady stataj o druhe???;)

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Ivana.78, 29. 3. 2019, 12.15

Každý by si měl nejdřív zamést před svým prahem,a pak kritizovat druhé.

Žofinka

Žofinka, 27. 11. 2017, 12.48

já si někdy nepamatuji ani co má dcera na sobě, a to jí oblékám sama

Pavla T., 19. 3. 2017, 9.01

Podle toho co považují tyhle maminky za důležité usuzuji že mají asi hodně složitý život....samy si ho takový dělají, nenechají být děti samostatné a dělají vše za ně, aby vytvořily iluzi dokonalosti. Není co závidět "dokonalým" matkám, spíše litovat. Nic si z nich nedělejte!

Mygara

Mygara, 8. 2. 2017, 12.13

je naopak skvělé, že je tak samostatná

vendy.z, 8. 2. 2017, 7.06

No to jsou slepice Já také nevím v čem mám děti, protože ráno je tam vodí manžel. Snažím se mít na každém oblečení značku, ale vždy to také nestihnu Minule jsem hodně váhala, které boty jsou naše - jelikož v Lidlu se rozhodlo nakoupit více maminek. Pak jsem si všimla, že jsem tam značku již napsala Také se maminka divila, že jsem tak znejistěla Ale sociálkou nevyhrožovala, spíš mě uklidňovala, že to jsou určitě naše, jelikož jejich kluk má větší nožku.

nikolava, 7. 2. 2017, 20.53

Hlavně, že je malá oblečená

Leňulka, 7. 2. 2017, 18.07

Každá matka je nějaká a každá má nějakou chybičku to jen tyhle co vytahují sociálku si příjdou naprosto dokonalé a dětem diktují a diktují a nedovolí apod. no a spíš jsou chudáci jejich děti, z mého pohledu. Za mě je dobře, že dítě vedete k tomu aby se také staralo, aby se naučilo oblékání dle počasí apod. nebudete u něj sedět věčně a hlídat co si obléká. Tuhle chybu udělala ségra, že to kluka neučila a dávala mu oblečení a dneska když mu neřekne ani o bundě tak je schopný jít v mikině

horri, 6. 2. 2017, 9.55

To mi připomíná hlášku, že na blbce narazí člověk na každém rohu, je lehké někoho odsoudit, místo snažit se ho pochopit.

jitkamety

jitkamety, 5. 2. 2017, 17.09

Takove lidi fakt miluju...resi ostatni ale na sebe se nepodivaji

Lenourecek, 4. 2. 2017, 21.30

Takových je ...

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů