Regenerace po sportu: Načerpejte novou energii

zobrazeno 524×

Vloženo: 29. 8. 2016 11.50

Regenerace organismu po sportování je pro zdraví stejně důležitá jako sám pravidelný pohyb. Díky správné péči o namáhané svalstvo se vaše tělo lehce vyrovná s únavou a znovu načerpá potřebné síly.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Jana Novotná, 19. 11. 2023, 1.44

Vždy jsem si uvědomovala význam regenerace po sportu a hledala všechny způsoby, jak efektivně načerpat novou energii. Jóga a meditace jsou pro mě denní rutinou, která mi pomáhá udržet se ve formě jak fyzicky, tak i mentálně. Kromě toho mi v regeneraci pomáhá i Krupa Kratom, který si objednávám na internetových stránkách https://www.adamkrupa.cz/.

Kamila Nová, 31. 5. 2023, 9.58

Cvičím pravidelně a musela jsem se naučit chodit pravidelně spát, aby se moje tělo mohlo regenerovat. Nedávno jsem si na internetových stránkách https://www.fubo.cz/sportovni-vyziva/ našla sportovní výživu a tam jsem objevila kreatinový prášek a musím říct, že je skvělý. Vidím výrazné zlepšení ve své síle a výkonu během tréninku. Kreatinový prášek se snadno rozpouští a nemá žádný nepříjemný zápach. Mám pocit, že mi opravdu pomáhá dosáhnout mých fitness cílů.

milujici.teticka36, 2. 11. 2022, 8.03

Já jsem poměrně dlouho řešila to, že mě po cyklistice bolely nohy. Takže samozřejmě regenerace u mě doma byla velké téma. Ale nakonec jsem si na https://www.cyklistika24.cz/ pořídila elektrokolo a světe div se, hned je to lepší. No, konzultovala jsem to ještě s ortopedem, udělali jsme pár vyšetření a mám trochu chycené chrupavky. Ale zase to není nic, co by mě mělo nějak limitovat. Jen se prostě po zátěži potřebuji déle regenerovat.

novaklen, 27. 7. 2022, 11.17

Já teda určitě souhlasím s těmi masážemi. Zajít si jednou za čas na masáž je určitě pro regeneraci těla dobré. Sama se teď ale zajímám i o trochu jiný druh masáží, konkrétně o erotické masáže. Dělají to například tady https://www.mataharisalon.cz/cs Ještě jsem na tom teda bohužel nebyla, ale hrozně ráda bych to vyzkoušela.

magdah, 22. 9. 2021, 17.48

Já si nakoupila nejrůznější vybavení na sport z https://www.sportovni-vybava.cz s tím, že začnu ve velkém sportovat. Nojo, ale skutek utek. Největším nepřítelem se tentokrát nestala lenost, ale regenerace. Když jsem chtěla cvičit nebo sportovat dva dny po sobě, moje svaly odmítly spolupracovat a já tak byla donucena strávit den na lůžku. Tak snad tipy pomohou.

koliaska105, 6. 10. 2022, 17.57

Tyjo, díky mockrát za tip na ten eshop. Přesně něco takového jsem hledala. Syn bude mít teď narozeniny a já jsem si říkala, že bych mu ráda koupila nějaký dárek spojený s jeho oblíbeným sportem - hokejem. Dívala jsem se právě na nějaké hokejové tašky, třeba tady https://www.bauerhockey.cz/hrac-tasky ale je super mít na výběr z více eshopů.

naseivanka, 24. 3. 2021, 20.17

Po sportu chodíme s přítelem do domácí sauny. Neměli jsme vloni sice moc peněz, ale pár drobných jsme si odložili a na https://www.top-bazeny.cz si pořídili infrasaunu. V životě jsem neudělala tak dobré rozhodnutí jako tuto nákupní příležitost. Máme doma ještě i bazén, ale sauna je teda něco. Po sportu se na vás to teplo úplně směje. Boží.

Minnie, 15. 1. 2021, 20.00

Momentálně nesportuju pokud nepočítám lítání kolem dětí a domácnosti

na relax u mě není čas

lucie25987, 18. 7. 2019, 14.11

Sauna mně taky vždy dodá energii. Je to velmi příjemné nechat si tělo pořádně prohřát. Do sauny chodím tak 2x týdně. Mám ji doma, takže tam můžu jít kdykoli mám čas. Koupili jsme si saunu z https://www.dyntar.cz/sauna-na-zakazku/ , protože tam je možná výroba saun na zakázku.

Žofinka

Žofinka, 23. 6. 2018, 10.29

Sportovat chodím, ale relaxaci nevěnují pozornost

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů