Jak si organizuje čas Barbora Poláková

sledováno 1× zobrazeno 5037×

Vložil(a): Alexandra, 14. 1. 2016 0.23

Bára Poláková je sice moje sestra, ale přes svůj maminkovsky i pracovně nabitý program nemá času nazbyt. Přesto jsem jí předala alespoň pár otázek od vás, abyste se na nás nezlobily, že vás necháváme čekat. Čtěte, co se s narozením Ronji změnilo, jaká je Ronja miminko a kdo Báře pomáhá skloubit všechny povinnosti okolo nedávno vydané desky a mateřství.

Rozhovor: exkluzivně pro ProMaminky.cz

 

Saša: Baru, máš za sebou prvních pár měsíců s Ronjou. To už je dost dlouhé období na to, zkusit odpovědět na otázku našich maminek, co se pro Tebe (případně pro vás oba s Pavlem) změnilo? (Poznámka pro ty, kdo by snad nevěděl - tatínkem Ronji a partnerem Barbory Polákové je herec Pavel Liška).

Bára: Na jednu stranu skoro nic a na druhou uplně všechno. Víc se smějeme, ale míň spíme. Já už trošku cítím po těch třech měsících spánkový deficit a občas večer melu z posledního. Snažíme se nasbírat energii tím, že chodíme společně na procházky do lesa, do parků, do města a na kafíčka s kamarádama a příbuznýma, který jsme před tím kvůli práci zanedbávali. Nestíhám chodit cvičit, tak to chci rychle změnit, protože pak se budu cítit líp a vše mi půjde snáz.  Rozhodně se mi změnil úhel pohledu na svět a na vlastní potřeby - ty odvály někam na poslední místo. Což mi ale nijak nevadí. Beru to jako fakt. Ale to není dobře, takže teď mám v plánu si tu hodinku, dvě týdně pro sebe urvat.

 

Saša: V listopadu ti vyšla první deska. To s sebou přináší určitě spoustu radostí, ale i povinností.. Rozhovory, nějaká vystoupení v TV.. například jsi byla pozvaná do Show Jana Krause, kde jsi účinkovala nejen jako host, ale také jste tam spolu s Kateřinou Sedlákovou zazpívaly tvojí úvodní píseň k desce - Nafrněná); na živo jsi zpívala také na koncertu Monkey Business, kam si tě kluci přizvali. Jak se to všechno dá skloubit se starostí o Ronju, kterou pořád plně kojíš? Kdy pracuješ a jaký je Tvůj denní rytmus?

Bára: No, ono toho víc naštěstí nebylo. Musela jsem vše ostatní zdvořile odmítnout, protože termíny kombinujem ještě s Pavlovým diářem a taky jsem se na to ani necítila. Hned lítat takhle po venku :) I když je pravda, že jsem měla ještě nějaká focení pro Marianne, Glanc... oboje vyjde brzy. Zítra jdeme my dvě spolu do Sama doma.. na to se těším moc, protože spolu teď samy dvě nejsme skoro vůbec, ale to je tak maximum, co jsme schopní časově s Pavlem dát. Protože on vždy hlídá. Zatím nechceme chůvu ani úkolovat babičky. A já pracuju spíš tak v hlavě. Rozmýšlím organizačně vše potřebné na křesty v březnu, promýšlím další dva klipy, a tak dál..

 

Saša: Řekneš našim maminkám, jaká je Ronja jako miminko?

Bára: Je moc milounká. Moje kamarádka říkala, že i když Ronja pláče, tak pláče tak něžně. To mě rozesmálo. Ona má tři holčičky a říkala, že když brečely, tak prostě řvaly. Tak jsem moc ráda, že je taková hodná. Je usměvavá a chápavá. Když potřebuju uvařit, tak jí to prostě vysvětlim a ona se na mě dívá a usmívá se. Nebo když tancujeme, tak se řechtá. Je to strašná sranda! Užíváme si to. Taky si to užívejte, maminky.

 

Pokud se chcete Barbory Polákové na něco zeptat, napište nám přes KONTAKTNÍ FORMULÁŘ. Otázky jí předáme a jakmile si vyšetří trochu času, zase vám tu na ně odpoví.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
6

Diskuze k této stránce (25 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

čas si neorganizuji.

Minnie, 16. 9. 2020, 17.35

Na to Sama doma se kouknu, pokud ještě dohledám

Žofinka

Žofinka, 25. 6. 2018, 12.16

Přeji hodně sil a štěstí

Zdeňka S., 30. 5. 2018, 10.59

Je skvělá, mám ji moc ráda jako zpěvačku i jako člověka

Mygara

Mygara, 21. 3. 2017, 14.15

obdivuji, kolik toho stíhá

Aliisha

Aliisha, 31. 12. 2016, 15.28

Něžný křik...tak to slyším poprvé

Blankasiro, 13. 8. 2016, 8.13

Inspirace pro další maminky, jak jde vše zvládat a propojit.

dáša, 29. 1. 2016, 17.25

Krásný rozhovor. Bára mi je víc a víc sympatická. Přeji hodně zdraví celé rodině.

mckvak, 23. 1. 2016, 13.24

Krasne

Kristy Sim

Kristy Sim, 19. 1. 2016, 14.30

Příjemný rozhovor =) přesně jako v Sama doma se sestrami =)

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů