Co si prozpěvuje Bára Poláková?

zobrazeno 6247×

Vložil(a): Alexandra, 1. 2. 2016 16.31

Pokud chcete vědět, co si v hlavě pro sebe prozpěvuje Barbora Poláková a co zpívá své dcerce, malé Ronje, přečtěte si další z minirozhovorů, které s ní ve volných chvílích dělám.

Rozhovor dala Bára Poláková exkluzivně pro svou sestru Sašu, zakladatelku webu ProMaminky.cz / foto: Saša Wolfová a Barbora Poláková

 

Maminky, s Bárou jsme se viděly u příležitosti jejího focení pro Glanc a natáčení rozhovoru pro TopStar Magazín (vysílání 1.2.2016). Při té příležitosti jsem jí položila pár otázek, které mi už nějakou dobu vrtaly hlavou.

 

Saša: Baru, album, které jsi vydala na podzim trhá rekordy v prodejích (podle iReportu máš druhé nejprodávanější album roku hned za Adele!). Spousta lidí si teď pobrukuje Tvoje písničky z alba. To není nic nového. Já vím, že sis i Ty často doma pozpěvovala... A co by mě zajímalo, jestli se Ti do hlavy někdy samy od sebe vloudí taky Tvoje vlastní písničky, nebo víc ty od jiných interpretů?

Bára: Když jsme desku nahrávali, vždycky mi zůstaly ty melodie v hlavě a nešly ven. Různě se míchaly a proměňovaly a pořád jsme prozkoumávali, jestli to nejde ještě udělat líp. Ale teď už si broukám spíš nový nápady. Za pár dní nám začnou zkoušky na křesty, co jsou v březnu, tak se moc těšíme. Ale nejvíc teď vlastně zpívám ukolébavky. Takový různý vymyšlený. Nebo někdy začnu jednou a skončí to uplně jinou, protože buď nevim, jak je to dál nebo už je to prostě dlouhý pořád zpívat jednu dokolečka.

Saša: A pouštíš Ronje nějakou hudbu?
Bára: Jojo. Často. Vlastně každý den tančíme. Buď třeba na Bruna Marse nebo Prince. Někdy pustim Ilustratosferu (Dan Bárta), to má myslim ráda... Nebo má možná ráda, jak to já mám ráda a je šťastná, že se směju a tak se taky směje. To nevím. Ale vždycky se na sebe smějeme a divočíme. Pavlik (tatínek Pavel Liška) jí zas pouští vážnou hudbu a spolu tak dumají a hledí z okna do dáli. No je to hrozná sranda. Každopádně jsem zvědavá, až trošku povyroste, jakou muziku bude vyžadovat. Snad to nebude Jede jede mašinka. To by mi asi praskla hlava. :)

Saša: Blíží se Valentýn. Tvojí písničku Kráva znají snad vsichni..  Myslíš, že na Tebe letos přijde zase ta "Valentýnská nálada"? 
Bára: Tak to určitě. Ta nikdy nezklame. Určitě zas budu potají doufat, že něco dostanu, abych mohla říct, "ježiš, tos ale nemusel". Ale stopro nic nedostanu a tak se dost pravděpodobně budu cítit přesně tak, jak je to v té písničce. I když letos je možná i varianta, že na to zapomenu a bude mi to uplně jedno. Zapomněla jsem i na svoje narozeniny. S miminkem ty dny tak letí, že si ani nestihneš všimnout, co je za datum. Nemáte to tak taky?
 

Maminky, a jak vám s vašimi dětmi utíká čas? Vleče se, nebo také letí, že se nestačíte divit? 

 

Další rozhovory s Barborou Polákovou si můžete přečíst zde:

 

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
6

Diskuze k této stránce (10 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

s dětmi čas mi strašně utíká je to jak včera,co se mi narodil můj nejstarší 11 letý syn.

Minnie, 16. 9. 2020, 18.46

Písničky má super, s dětmi čas letí ale na důležité datumy jsem ještě nezapomněla

Žofinka

Žofinka, 27. 6. 2018, 7.29

To je dobré, zapomenout na vlastní narozeniny

Zdeňka S., 30. 5. 2018, 11.07

S dětma ten čas strašně utíká, než se ráno zapamatujeme tak už je odpoledne

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 22. 3. 2017, 18.59

Písničky Báry jsou moc fajn a krávu jsem si pouštěla pořád dokola od té doby co jsem ji slyšela poprvé 😁

Aliisha

Aliisha, 31. 12. 2016, 15.27

Ona je prostě obrovská osobnost. Moc jí fandím

Rulficka48

Rulficka48, 28. 10. 2016, 12.34

Ona je prostě peckovní

Zuzka Čtvrtečková, 11. 3. 2016, 23.50

Taky jsem pravidelně za krááávu Vím, že nic nebude, ale co kdyby...?

nocken, 22. 2. 2016, 20.35

Tak my třeba teď tančíme s dětmi na srdci (v nosítku nebo šátku) v rámci programu Dance4mom na písničku Nafrněná. Na facebooku už je i video. A jak je tam vidět, děti jsou spokojené. Tak jsem v budoucnu také zvědavá, jaké muzice budou naše děti dávat přednost

Itany, 5. 2. 2016, 11.19

Opet dekuji za uzasny clanek:) A schvaluji Bruno Marse

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů