Veletrh FOR KIDS a FOR FAMILY 2017 s vámi a pro vás

sledováno 1× zobrazeno 8657×

Vložil(a): NikolaJ, 9. 3. 2017 16.12

Veletrh FOR KIDS a FOR FAMILY se konal 6.4. – 9.4. 2017 v Letňanech v Praze a jak už je naším zvykem, připravily jsme pro vás a vaše děti nabitý program nejen na našem stánku, ale i na workshopech v konferenčním sále.

O tom, jak jsme o vás pečovaly vloni na podzim na veletrhu FOR BABIES, se dočtete v článku FOR BABIES 2016 jsme si s vámi užily!  Pro připomenutí tady máte i pár krátkých akčních videí, která jsme vkládaly na podzim 2016 z veletrhu FOR BABIES na náš Facebook: Přepadovka na stánkuDodělávání příprav - výhry do soutěží, Workshop na téma zdravé nošení dětí bubnovací WorkshopWorkshop na téma samostatné dítě v kuchyni.....

Jako už tradičně, i letos jsme se zúčastnily veletrhu FOR KIDS a FOR FAMILY 2017. Zajistily jsme pro vás nejen dětský a kojící koutek, ale opět  i workshopy na zajímavá témata, těhotným maminkám jsme v nabitém sále představily jeden náš velký nový projekt MujPorod.eu a taky jsme pro vás všechny měly opět VELKOU SOUTĚŽ o dárky v hodnotě 30.000 Kč. Tady můžete shlédnout krátké video z veletrhu FOR KIDS 2017.

Zázemí pro vás a vaše děti

Přebalování a kojení

Náš stánek byl jediné místo na celém veletrhu, kde jste mohly v soukromí přebalit a nakojit své děti. Využít jste mohly 5 přebalovacích pultů a rozšířený prostor pro kojení vašich miminek. Zdarma jste mohly vyzkoušet ekologické jednorázové plenky MonPeri. K dispozici pro vás a vaše děti byly také ohřívačky na lahve.

Těhotné maminky si přišly také na své

Na veletrhu jsme představily těhotným maminkám kromě zákulisí obsáhlého VIDEOPRŮVODCE těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením (na stánku i na workshopech) také náš nový velký projekt MujPorod.eu. A účast vás, nastávajících maminek, byla opravdu hojná! Na stánku i na workshopu, kde vám svou zdravotnickou pomůcku pro snazší porod podrobně představil náš partner Aniball. Maminky tak dostaly všechny potřebné informace o fyzické i psychické přípravě na porod a navíc jste jej mohly vyhrát také v soutěži.

Zábava pro děti a relax pro maminky

Letos jsme si i ve spolupráci s našimi partnery připravili několik novinek a vychytávek. Mezitím, co si děti mohly hrát s naučnými a didaktickými hračkami od partnera Chytré hračky, vy jste si mohly udělat pohodlí a třeba se i pomazlit s multifunkčními polštáři/panáky TenTaTo. :-) Odpočinout si ale mohly také vaše ratolesti – ať už miminka nebo starší děti v pohodlné kolébce nebo houpadle Hojdavak. Vyzkoušet v praxi jste si mohly také dalšího multifunkčního pomocníka, Učící věž. A protože už tady máme jaro a začalo nám období procházek s odrážedly, děti si na našem stánku půjčovaly a zkoušely také odrážedla First Bike od našeho partnera First Six.

Osvěžení

Protože si uvědomujeme, že návštěva veletrhu je velmi vyčerpávající, měly jsme pro vás a vaše starší děti připraveno osvěžení od partnera SodaStream.

Velká soutěž – více jak 50 výher!

Společně s našimi partnery jsme pro návštěvníky veletrhu připravily opět VELKOU SOUTĚŽ o ceny v hodnotě více než 30.000 Kč (přes 50 výherců). Vyhrát jste mohly pěkné ceny, které jsou v souladu s tím, čemu se na webu věnujeme - zdravý náhled na mateřství a rodičovství, rozvoj našich dětí, příjemné prožívání mateřství a také ekologie.

Vyhrála jste?

Níže naleznete přehled výherců (vždy název výhry, partnera, hodnotu výhry a jména výherců).

  1. Kniha Atlas prehistorie pro děti (Albatros media)/ 247 Kč/ Marie Havlová, Kateřina Bambulová, Markéta Roztočilová
  2. Hrací kniha Tomáš a jeho přátelé - Dobré ráno, mašinky! (Albatros media)/ 254 Kč/ Andrea Trčková, Lucie Krátká, Michaela Kopernická
  3. Zlatá kniha - Hledá se Dory (Albatros media)/ 239 Kč/ Eliška Doubková, Štěpánka Habancová, Klára Šilerová
  4. Aniball - zdravotnická pomůcka pro snazší porod (Aniball)/ 1240 Kč/ Jana Baštářová (Princezna), Markéta Ševčíková, Valášková Dagmar
  5. Kelímek na sterilizaci náhr. silikon. dílu a kojenec.pomůcek (Aniball)/ 69 Kč/ Veronika Cvrčková (roxberi), Petra Hrdličková, Zuzana Syrovcová
  6. Kreativní tématická sada Indiání (Ani-muk)/ 659 Kč/ Klára Hudcová, Sandra Červenková
  7. Tréninkové kalhotky + 3x batolecí vkládací plena (Bamboolik)/ 764 Kč/ Růžena Mayerová
  8. Sada systému AI2 k přebalování pro panenky (Bamboolik)/ 389 Kč/ Žaneta Kubešová
  9. Jednorázové separační plenky a svrchní kalhotky (Bamboolik)/ 778 Kč/ Eva Hlisnikovská (hewa)
  10. Balíčky s dětským Biopečivem (Biopekárna Zemanka)/ 350 Kč / Markéta Vodičková (Markett), Zuzana Drapáková (Zuzule), Jana Veberová, Tereza Laštovičková, Lucia Kulhová
  11. Voucher na nákup bio a bezlepkových potravin v eshopu Doves Farm (Doves Farm)/ 400 Kč/ Lenka Forchtnerová (cvlenka), Veronika Houžvičková, Jana Pěnčíková
  12. Feminella Hereditum - doplněk stravy podporující kojení a správný vývoj imunitního systému (Feminella Hereditum)/ 359 Kč/ Monika Pytková (Monineli), Lenka Horáková, Laďka Šimánková (simankol), Barbora Nováková, Jitka Šuláková (Jitka Šuláková), Kateřina Dražková, Dominika Hořejší, Dita Zlatníková, Janka Kohutová, Leona Novotná
  13. Dětská deka 2v1 - vrchní vrstva nepromokavá, spodní mikrofleece (Gaga´s pleny)/ 399 Kč/ Kristýna Veselá (Kikinka30)
  14. Plenkové plavky vhodné pro miminka i batolata cca od 5 do 14 kg (Gaga´s pleny)/ 279 Kč/ Markéta Langová
  15. Malá startovací sada (Gaga´s pleny)/ 830 Kč/ Romana Končelová
  16. Hojdavak Junior - houpátko pro děti do 50 kg (Hojdavak)/ 1990 Kč/ Marcela Hnátková
  17. Kniha Hravě o živé stravě (Mgr. Eva Hájková)/ 490 Kč/ Eva Rudolfová (jahevik), Klára Kačmariková, Petra Bačová
  18. Kreativní plastová stavebnice s akrobaty a kruhy (Chytré hračky)/ 762 Kč/ Jana Vojta Jílková
  19. Novorozenecký balíček s plenkami a drobnostmi pro miminko (MonPeri)/ 900 Kč/ Lucie Horáčková, Kateřina Holá (dbw)
  20. Šumící medvídek/halvička s bílým šumem pro klidný spánek miminka (myHummy)/ 798 Kč/ Barbora Viktorinová (BajcaG)
  21. Vitamíny pro těhotné a kojící (jen to nezbytné), 3 měsíční kúra (Ogestan)/ 1200 Kč/ Lucie Tomanová (Fifinka1), Magda Dziewiecká, Vendula Trachtová (VT)
  22. Dámská edice dvojbalení lahví SodaStream Gras do kabelky (SodaStream)/ 299 Kč/ Andrea Bubancová, Iva Míčková
  23. Mazlící panák Baby TenTaTo (TenTaTo)/ 990 Kč/ Jana Kulíková (Jane085)
  24. Videoprůvodce těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením (ProMaminky.cz)/ 960 Kč/ Karolína Frolíková, Jana Bednaříková, Lucie Holá

Doplňte si ve svých profilech zde na webu adresy pro zaslání výhry. Pokud ještě nemáte registraci, zaregistrujte se, prosím. Budeme Vás obesílat ještě e-mailem, ale pokud nejpozději do 10.5. nebudete mít registraci a vyplněnou adresu pro rozeslání, výhra připadne dalšímu výherci v pořadí.

Za poskytnuté výhry děkujeme našim partnerům: Albatros Media, Aniball, Ani-Muk, Bamboolik.cz, Biopekárna Zemanka, Doves Farm, Feminella Hereditum, Gaga´s pleny, Hojdavak, Chytré hračky, specialistka na výživu Mgr. Eva Hájková, MonPeri, myHummy, Ogestan, SodaStream, TenTaTo.

Workshopy na zajímavá témata

I letos jsem pro vás připravily sérii workshopů na témata, která jsou nám blízká. Program byl opravdu nabitý a my si ceníme vašeho velkého zájmu o témata, která jsme pro vás připravily! Věnovaly jsme se např. zdravému přebalování, barefoot obuvi, výhodám a názorné ukázce vaničkování, biopotravinám a dalším tématům. 

Jsme rády, že jsme se s vámi my včeličky opět mohly setkat! Každá maminka, která je u nás na webu registrovaná a na veletrhu se k nám hlásila, získává od nás opět 10 pampelišek do Věrnostního programu.

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
5

ProMaminky.cz na FOR KIDS 2017 - zázemí, informace, velká soutěž

Diskuze k této stránce (45 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Minnie, 28. 6. 2021, 19.46

Kdyby byla akce blíž... Alespoň Hradec Králové, tak neváhám

70dandule70, 13. 3. 2021, 18.50

Pěkné a krásné jsou.

akce se mi líbí,chtěla bych jí mít i v Ostravě

Žofinka

Žofinka, 13. 6. 2018, 17.52

Tak letos jsme byli a super

Zdeňka S., 27. 5. 2018, 8.30

Snad se nám podaří některý rok veletrh navštívit

Sooňaa, 15. 10. 2017, 22.21

Dobry den,bude moznost I letos ziskat vstupenky za pampelisky? Na veletrh se chystame,ale.to vstupne je opravdu drahe,dekuji..

KataKutman, 1. 10. 2017, 20.01

Ja jsem se tam nasla🙃

mckvak, 4. 7. 2017, 7.07

Skoda, ucast na tomhle veletrhu se mi porad nedari

martinazab, 31. 5. 2017, 18.59

Gratulujem vyhercom.

Adrianita, 8. 5. 2017, 16.57

Zázemí i vše ostatní je pro maminky moc super.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů