FOR BABIES 2016 jsme si s vámi užily!

sledováno 1× zobrazeno 4498×

Vložil(a): Alexandra, 28. 9. 2016 22.09

Veletrh FOR BABIES a FOR TOYS 2016 se konal 6.10. – 9.10. v Letňanech v Praze a stejně jako na jaře (na FOR KIDS) jste nás mohly najít hned na dvou místech. Ve vstupní hale v konferenčním sále, kde jsme si pro vás připravily řadu zajímavých workshopů, a pak v hale, kde jsme pro vás a vaše děti zajistily takovou malou oázu klidu i s občerstvením.

Jak jsme o vás pečovaly na jaře na veletrhu FOR KIDS, se můžete podívat na VIDEU u tohoto článku.

Jaké zázemí jsme pro vás připravily na FOR BABIES 2016?

Přebalování a kojení

Jediné místo, kde jste na veletrhu své děti mohly pohodlně přebalit a nakojit v soukromí, bylo na našem stánku. A protože zájem byl opravdu velký, tak tentokrát jsme pro vás připravily 5 přebalovacích pultů a rozšířený prostor pro kojení vašich miminek. Zdarma jste mohly vyzkoušet ekologické jednorázové plenky MUUMI Baby a vlhčené eko ubrousky HELMI Baby, které byly speciálně na veletrhu k zakoupení od našeho partnera INtoME group  s 20% slevou.

K dispozici pro vás a vaše děti byly také ohřívačky na lahve (děkujeme partnerovi Bayby).

Chvílemi byl náš stánek doslova v obležení, ale dlouhou chvíli jste si krátily soutěží nebo občerstvením:-)

Občerstvení

Protože si uvědomujeme, že návštěva veletrhu je velmi vyčerpávající, i tentokrát jsme pro vás připravily občerstvení. Děkujeme našim partnerům Koloniál.cz a Penam, kteří nám pro vás denně zaváželi čerstvé potraviny (pečivo, ovoce, vodu a další).

Zábava pro děti

Na našem stánku si mohly vaše starší děti taky pohrát. K dispozici bylo zázemí od našeho partnera Česká hračka, logické hry Mindok a spoustu pohádkových loutek z divadélka Marionetino. Vyzkoušet mohly děti houpací prkno a také si mohly procvičit chodidla na kobercích RootyRug. O zábavu se rovněž staral náš partner Drumben, který vám a dětem ukázal, jak se designový nábytek dá změnit na hudební nástroj a ještě mnohem více. Ostatně, mnoho z vás navštívilo také  jeden z workshopů, který byl na toto téma zaměřen.

Velká soutěž

Pro návštěvníky veletrhu jsme opět spolu s našimi partnery připravili soutěž o ceny v hodnotě více než 30.000 Kč, které vyhrálo 46 maminek. V soutěži jsme měly moc pěkné ceny, které jsou v souladu s tím, čemu se na webu věnujeme - zdravému náhledu na mateřství a rodičovství, rozvoji našich dětí, příjemnému prožívání mateřství a také ekologickému aspektu. Soutěžily jste tak například o ekologické pleny, šátek na nošení dětí, ale také knihy nebo hračky. Podívejte se, jestli JSTE MEZI VÝHERKYNĚMI?

Za poskytnuté dárky moc děkujeme našim partnerům: Bamboolik.cz, Bayby, BforB/The Best for Baby, Česká hračka, Duomamas, Drumben, Kufřík.cz, MimiConcept, Mindok, MUUMI Baby/INtoME group, NuuNuu, Šátkománie.cz.

Workshopy na zajímavá témata

Abychom uspokojily vaše potřeby z pohledu informací, i tentokrát jsme připravily sérii workshopů na témata, která jsou nám blízká. Věnovaly jsme se zdravému přebalování, zdravému nošení dětí v šátku, včetně ukázek, jak si šátek správně uvázat. Zaměřily jsme se také na téma, které je ve společnosti hodně diskutované – pro a proti očkování našich dětí. Poradily jsme, jak a kde vybrat správný kroužek pro vaše dítě, nebo jaké pomůcky a nástroje mohou v kuchyni používat vaše děti a jak se postupně naučí samostatnosti. Aktivní maminkám na mateřské jsme předaly praktické informace o podnikání na mateřské a přiblížily své osobní příběhy. Kompletní přehled témat najdete na přiloženém obrázku.

I tentokrát jsme pro vás měly vstupenky na veletrh FOR BABIES k dispozici v našem Věrnostním programu, a byl o ně opravdu velký zájem!

Celé 4 dny byly pro nás náročné, ale těšily jsme se na vás a vaše děti a bavilo nás poznat se s vámi osobně :) 

Samozřejmostí už tradičně je, že každá maminka, která je u nás na webu registrovaná a na veletrhu se k nám hlásila, získala od nás 10 pampelišek do Věrnostního programu.

My jsme si to spolu s vámi moc užily! A jak se na veletrhu líbilo vám, maminky?

Máte nápad na téma, o kterém bychom měli napsat? Pošlete nám ho.

Sdílejte:   | 
8

Diskuze k této stránce (64 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

70dandule70, 13. 3. 2021, 18.44

Byla jsem a veletrhy jsou tam moc pěkné a krásné.

Minnie, 15. 1. 2021, 20.14

Někdy do Královéhradeckého kraje, prosím

jen tak dál,a prosím rozšířit do více měst

Žofinka

Žofinka, 21. 6. 2018, 18.05

Jen tak dál:-)

Zdeňka S., 27. 5. 2018, 8.20

Jako vždy to muselo být úžasné, krásné fotky a ještě hezčí včeličky

mckvak, 8. 7. 2017, 6.37

URcite to bylo paradni jako vzdycky

Mygara

Mygara, 20. 3. 2017, 8.54

muselo to být krásné

Martaaa

Martaaa, 5. 3. 2017, 12.26

Těším se na další ročník.

Zlata1, 13. 1. 2017, 14.06

My se pokaždé když někde je možnost tak se zúčastnime a soutěžíme, ale bohužel my máme vždy smůlu... Ale bylo to super, děti si vyhraly hodně..

Rulficka48

Rulficka48, 28. 10. 2016, 16.00

Jeej, muselo to být super !

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů