Renata Bártová (Beruska89)

Beruska89, 23. 2. 2016, 7.58

Časová osa je dobrý nápad. Hned jak si vezmu k ruce zdravotní průkazku zhodnotím, jak se liší údaje naší dcerky s těmi na ose. Líbí se mi i ty články, které si ráda přečtu. Zanedlouho budeme slavit už první narozeniny. Tak nás čeká i kontrola u paní doktorky. Jsem zvědavá o kolik jsme vyrostli a přibrali. Určitě budu využívat. Super.

Alexandra Wolfová (Alexandra)

Alexandra, 26. 2. 2016, 0.11

Nezapomeňte si také kromě sledování mír a váh a čtení přiřazeného obsahu zapisovat své vlastní poznámky a vkládat fotky, ať máte památku. Můžete tyto informace také sdílet s rodinou a kamarády pomocí unikátního odkazu a informace si vytisknout

rennfri

rennfri, 22. 2. 2016, 23.27

na časové ose se mi líbí že mám na očích kolik týdnů že už má mé malé miminko, jiné funkce jsem přiznám se ještě nepoužila

Zuzana Zapletalová (zuzuv)

zuzuv, 22. 2. 2016, 21.27

časová osa je naprostý luxus, to nikdo jiný na stránkách uvedené nemá děkuji za ni

Alexandra Wolfová (Alexandra)

Alexandra, 26. 2. 2016, 0.13

Snažíme se dělat stránky tak, aby byly pro maminky co nejpřínosnější.. A protože máme samy dost málo času, přijde nám takto zpracovaná osa jako to nejlepší řešení, jak porovnat míry, váhy, spánek a přečíst si související informace a pak také vložit své postřehy, fotky a navíc rychle a snadno sdílet s babičkami, kamarádkami atd. Ještě uvažujeme nad možností vytisknout si větší časové období jako fotoknihu bez složité a časově náročné práce.

Trixie

Trixie, 22. 2. 2016, 17.07

Časovou osu používám sice jenom krátce ale už teď se mi moc líbí. Poskytla mi ve velice přehledné formě rychlé základní info o dítěti příslušného věku. Velice užitečné jsou pro mne odkazy na jednotlivé příspěvky týkající se věku mé dcery. Dozvěděla jsem se tak rychle a jednoduše spoustu zajímavých informací. Bylo by super, kdyby vyhledávač umožnil rychlý odkaz na širší záběr příspěvků týkajících se daného věku, zejména pro nás je teď hodně zajímavá a inspirativní kreativní dílna (návody na tvoření) a články poskytující rychlé rady v nesnázích:-)

Alexandra Wolfová (Alexandra)

Alexandra, 26. 2. 2016, 0.20

Trixie, k té druhé části příspěvku se obávám, že to nebude tak snadné, protože to nemáme podle čeho filtrovat. Vzhledem k tomu, že obsah na webu tvoříte vy, maminky (kromě článků, které máme rozděleny do skupin dle fáze, ve které se maminka zrovna nachází), muselo by se ke každému příspěvku vkládat nějaké věkové rozmezí, pro koho je obsah určen (věk dětí u KD apod.), ale to je tak individuální, že to není prakticky proveditelné. V časové ose ručně selektujeme to nejdůležitější pro dané časové období, co nám dává smysl. Ale pokud by Vás napadlo, jak web ještě obohatit, napiště mi ve zprávě (když si dáte profil jako veřejný, budete si moci psát s námi i ostatními maminkami).

Hana Lorencová (liskahana)

liskahana, 22. 2. 2016, 15.56

O ose jsem se dozvěděla až díky soutěži, ale musím říct, že je to skvělá vychytávka, kterou jsem na jiných webech nezaregistrovala. Hned jsem ji zřídila pro naši očekávanou holčičku a prošla si aktuální týden. Určitě využiji i v následujících týdnech a po vyšetření přidám do osy naše míry. Moc fajn jsou odkazy na články.

Iveta Láznická (lazna)

lazna, 22. 2. 2016, 13.06

Časová osa je super. Dozvídám se super věci a jsou hodně užitečné. Nejvíce se mi líbí, že si můžu časovou osu rozkliknout a přečíst si články k danému věku.

Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 22. 2. 2016, 12.46

Jee, to je fajn. Děkuji za připomenutí osy, vůbec jsem o těch funkcích nevěděla. Určitě skvělé pro novopečené maminky, které porovnávají vývoj dětí. Musím to vše prozkoumat, časem si tam snad i něco přidám.

Marcela Dubinová (Marci55)

Marci55, 22. 2. 2016, 11.30

Časová osa je velmi praktická věc. Která poradí ještě před narozením, ale i po něm. Obsahuje informace, které zajímají každou ženu a mnohdy i muže

Jaaaaba

Jaaaaba, 22. 2. 2016, 9.10

Časová osa je fajn vylepšení celého webu. Nejvíc oceňuji, že se tam dá kdykoli kliknout a zobrazit si související články pro dané období. Vkládání vlastních poznámek nebo fotek jsem nevyužila a asi ani moc nevyužiju. I tak mám problém s vyplňováním vzpomínkové knížky

Aneta Kalinová (teddygirl)

teddygirl, 22. 2. 2016, 6.16

Časová osa se mi moc líbí. Jen škoda, že jsem o ni nevěděla už v těhotenství, to jsem všude na internetu hledala, kolik má mít plod cm a g apod. Nyní osu využívám k porovnání po lékařské prohlídce. Vím, že každé dítě je individuální, ale u mě zatím platí, že mám dvojčata tabulková, včetně potřeby spánku Též je fajn ukázka článků pod osou, co by mě mohla zajímat. Již několikrát mě to navedlo na super příspěvky, děkuji.

Alexandra Wolfová (Alexandra)

Alexandra, 22. 2. 2016, 7.04

A víte, ze si můžete do osy vkládat i své poznamky, texty, fotky pro dané období a pak stránku vytisknout nebo sdílet pomoci unikátního odkazu s rodinou a kamarádkami?

Aneta Kalinová (teddygirl)

teddygirl, 22. 2. 2016, 14.20

Díky článku jsem se to už dozvěděla. Zatím prckům píši pokroky na fb, toto by bylo lepší a lze to sdílet, ale nechce se mi to dělat od začátku, resp.chybí mi ten čas. Škoda, že jsem o tom nevěděla dříve ;(

Alexandra Wolfová (Alexandra)

Alexandra, 26. 2. 2016, 0.07

Začněte teď.. a třeba si řekněte, že každý měsíc přepíšete nějakou část zpětně. Za chvíli to budete mít komplet. Přemýšlíme ještě nad možností vytisknout si později delší časové období pohromadě jako fotoknihu.