Jaroslava Hálová (vivianr)

vivianr, 12. 12. 2015, 14.26

Teta to bratrancům zakazovala. Babička jim nesměla dát ani postavičku spidermena. Teď jsou dospělí a vliv to žádný nemělo. Jsou to stejný hajzlíci jako ostatní kluci v jejich věku.

Karolína Zacharová (kajca)

kajca, 12. 12. 2015, 9.59

Dnešné deti sú iné ako sme my boli.Ja nemám rada zvrane,jednu synček mal,no odložila som ju a nechyba mu.

Antonín Vrána (EliškaVr)

EliškaVr, 11. 12. 2015, 21.20

Je to opravdu těžká otázka ... dříve asi ano, protože nebyla taková doba, kdy se předhazovali až tak násilné činy, přepadení, proto to teď každý bere jako špatné. Já bych v tom opravdu nic zlého v tomto dětském věku neviděla.

Zuzana Lišková (Zuzka Čtvrtečková)

Zuzka Čtvrtečková, 11. 12. 2015, 20.37

U kluků je tohle hrozně těžké. My bydlíme ve městě, které žije svojí minulostí. Vojáci, děla, bitvy, zbraně... Takže i když jsme se snažili držet syna od těchto věcí dál, tak to prostě nejde. Navíc, co chodí do školky, tak si hraje, že je voják a střílí prstíkem pavouky. Když si vzpomenu na sebe, tak jsme vlastně taky s klukama běhali po venku, hráli si na Kobru 11 a nejlepší bylo, když přijela pouť a my si tam mohli koupit kuličkovku Jinak jsme hledali zahnuté klacíky a vyráběli meče z prken.

Katka

Katka, 11. 12. 2015, 9.05

Taky jsme se o tom s manželem bavili a nakonec jsme došli k závěru, že úplné odepírání těchto hraček nic neřeší, že je asi lepší, když si syn pohraje s pistolkou v dětské věku než aby si tuto potřebu kompenzoval třeba v pubertě a později. Každopádně to neznamená, že mu koupíme kdejaké plastové monstrum na které si v hračkárně ukáže. Manžel vyrobil dřevěné meče, štíty a luk a jednu takovou "loveckou dlouhou pušku". Abych řekla pravdu, když si ji chce vzít syn na procházku po městě, tak se za to docela stydím a bojím reakcí okolí, protože v dnešní době dítě se zbraní nepůsobí zrovna dobře. Naštěstí si častěji bere do ruky autíčko než pistol ;o)

Zuzi V. (Zuzi)

Zuzi, 11. 12. 2015, 9.34

Taky mame drevene hracky ...v Nemecku jsme navstvili stredoveky den na jednom hrade a dostal krasny mec a veliky dreveny stit a ten se teda libil i nam asi je dulezite vest dite k te lepsi strance, ze neni loupeznik, ale princ ....nez mu to uplne zakazovat. Diky za nazor!

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 11. 12. 2015, 6.39

Ja to taky nemam rada Nastesti chima ninjago k nam este nedoslo..ale ocekavam to brzy.pistole.luky.kuse uz ma..ale ma prisnek zakaz strilet na lidi..to nesnasim kdyz na nekoho zamiri a este to podpori slovy..zastrelim te...to ho okrikuju.jinak kdyz behaj s klukama a hraji na poldy..to je proste normalni...co se tyce tv nekouka.nevidel ani spangeboba.natoztak naky lego chima atd..

Zuzi V. (Zuzi)

Zuzi, 11. 12. 2015, 9.31

Jo tak to mame podobne...my taky jako deti strileli po vsech a rict u toho vetu "Jses mrtvej" byla pro nas detska povznasejici pochopitelne bez nejake vetsi hloubky.....no a proto jsem na vazkach - tim, ze jsem si tim prosla sama mu to nechci zakazovat (myslim ty zbrane) ale pochopitelne mu rikame, ze nema mirit na lidi, ze je vse jen jako....no a co se tyce te tv, veskere vedomi na tyto hracky donesl ze skolky a skoly...Spongebob vida a libi se mu, ale vzdycky u nej nekdo sedi a snazi se mu vysvetlit co se tam vlastne deje...ale kdyz dam synovi na vyber na jakou pohadku budem koukat spolecne nastesti vitezi Tri bratri a jim podobne Lego chima jeste ani nevidel...