Pája Suchá (BonnieParker)

BonnieParker, 18. 12. 2015, 20.24

Tak náhradní bavlněné plenky a svrchní kalhotky, pytel na špinavé pleny, přebalovací podložku, ubrousky a lahvičku s Medvídkem (slouží místo vlhčených ubrousků) a oblečení dle počasí. Pro sebe pak klíče, peněženku, láhev s pitím a papírové kapesníky.

andelinka

andelinka, 18. 12. 2015, 12.02

V tašce nosím takový balíček: 3 náhradní pleny, vlhčené ubrousky, látková plena a krém na prcinku v cestovní velikosti. Pak tam mám věci pro mimi: lehkou svačinku, nějaké ty pamlsky (sušenky, křupinky apod.), náhradní dudlík, bryndáček, lžičku a něco pro dítko k pití. Kojím, takže mléčko a sadu na přípravu nenosím. Potom balíček oblečení v případě nehody (bodyčko, punčošky, ponožky, tepláčky, mikinka, rukavičky). Pak věci osobní potřeby - peněženku, mobil, klíče, sluneční brýle, doklady (včetně těch pro mimi - kartička pojištěnce a očkovací průkazka), diář, kapesníky (papírové i látkové), desinfekci na ruce, WC pokrývku na prkýnko v případě, že by se starší dcerce chtělo na velkou někde v restauraci např. a láhev s vodou (nejen pro sebe na pití, ale případně i na umytí rukou).

lucie mazerova (luciusmius)

luciusmius, 17. 12. 2015, 5.25

tak my pouzivame prebalovaci tasku a v ni mame pliny mlickko pak v misticce nutrilon kdyby bylo potreba jeste udelat dal termosku s teplou prevarenou vodou flasku se studenou prevarenou vodou bryndak obcas obleceni na prevleceni ja tam mam diar penezenku mobil mmalou latkovou tasku na nejaky ten maly nakup a obcas nejake to jidlo pro me (pecivo nebo ovoce).... a to je as vse snad jsem na nic nezapomnela

Hosana

Hosana, 16. 12. 2015, 10.47

Já dost obměňuji s tím jak mi roste dítko. také podle sezóny. Takže beru náhradní oblečení, plenky, Bepanthen, dezinfekci na ruce, vlhčené ubrousky, lahve s pitím, sváču, lžičku. Kontroluji doklady, hotovost, mobil, klíče.. teď hlídám rukavice, které ustavičně syn sundává a zahazuje..

Hedvika Fišerová (Mikulenka)

Mikulenka, 16. 12. 2015, 10.23

V naší taštičce nosíme - pro miminko - plenky, látkovka, podložka, krémíky, lahev s čajem, lžičku, nějakou mlsku v krabičce, ubrousky, kapesníčky. Moje věcičky v ní nenajdete, nosím je raději odděleně

Denisa Čechová (DenisaC)

DenisaC, 13. 12. 2015, 21.35

Pleny, vlhcene ubrousky, kapesnicky, nahradni obleceni, lahev s vodou, lzicku, prebalovaci podlozku, krupiny

Iva Tomanová (ivka1981)

ivka1981, 19. 12. 2015, 16.07

Přesně moje složení věcí pro dítě

Lenka Parýzková (LenčaPar)

LenčaPar, 12. 12. 2015, 21.24

My už jsme ve fázi batůžkování Tašku si s sebou beru pokud jedeme někam na cestu. Obvykle látková plena, ubrousky, podložka, krém, moje brýle, sváča, hračky, peněženka

Karolína Zacharová (kajca)

kajca, 12. 12. 2015, 12.47

Plienku,vlhčené obrúsky,pitie,občas aj náhradné oblečenie nosím väčšinou dole v kočíku alebo v plátennej taske.Klúce a mobil mám vo vačku na kabáte.

Petra Smolová (ppetaa27)

ppetaa27, 12. 12. 2015, 6.50

Kabelku jsem od narození prcka uplne vypustila. Všechno nosím v přebalovací tašce. Ale moc s ní spokojená nejsem. Má jen jednu velkou kapsu a v te se mi ty veci spatne hledaji, tak jsem si tam musela dat aspon mensi tasticku na plinky, abych si to aspon nejak usporadala. Jinak s sebou nosim plinky, vlhcene ubrousky, krem na opuzeniny, nejakou hracku, cajik, "dudyna", latkovou plenu, prebalovaci podlozka a veci pro mě jako jsou klice, mobil a penezenka.

vrtule130

vrtule130, 10. 12. 2015, 22.49

Jelikož má už roční holčičku tak v tašce nyní největší místo zaujímá jídlo jako např. rohlík,loupák,jablíčko,banán,Hami safary sušenky,... a samozřejmě nesmí chybět lahvička s pitím. Ale od začátku v přebalovací tašce má své místo jednorázová plínka, nesmí chybět vlhčené ubrousky na zadeček, krém na prdelku, látková plenka a podložka, doklady a očkovací průkaz,peněženka, klíče,mobil,hračka na zabavení dlouhé chvíle, kapesníčky, taška na nákup,lžička v plastové krabičce, bryndáček, no snad jsem na nic nezapomněla... A s takhle napěchovanou kabelou vyjíždíme pravidelně ven, ale máme vše vždy po ruce a nic nám nechybí .