Lenka Sikorová (Lenka a Terezka :))

Lenka a Terezka :), 8. 12. 2015, 21.54

Mám doma knížku - Naše děťátko Holčička a poctivě zapisuji údaje, nové věci, pokroky, lepím fotky, atd..velice se mi líbí a těší mě, že jednou si ji Terezka přečte a ještě se u ni hodně nasmějeme ..Chtěla bych toto i zažít u druhého mimi a takový kalendář by se mi určitě proto i hodil .

Hosana

Hosana, 6. 12. 2015, 22.02

Já synovi zapisuji ode dne kdy jsem zjistila, že jsem těhotná. Lepím fotky, obrázky. Moc se těším až mu ji jednou předám. teď má 15m a je hezké se vracet k začátkům.

Zuzi V. (Zuzi)

Zuzi, 6. 12. 2015, 10.37

Miluju fotografování, takže fotek mají děti hodně...z toho vytvářím rodinné fotoknihy, alba a pod. Horší je to ze zápisky...první půl rok zapisuji poctivě, ale čím jsou starší tím míň se k tomu dostávám...ale fotky JO

Martina Jaskova (Martikoh)

Martikoh, 5. 12. 2015, 19.11

Delam si poznamky od narozeni maleho. Ze zacatku byl pokrok kazdy tyden, tak jsem poctive vse psala, postupne jsem zacala psat s mensi frekvenci, ale alespon jednou za mesic udela pm sumarum, toho co uz umi. Snad to jednou oceni a ja si zase zavzpominam na to, jake to bylo male miminko:-)

Kateřina Sikorová (Estrela113)

Estrela113, 5. 12. 2015, 7.23

Těhotenství jsem si nezapisovala vůbec, mám jen obrázek z UZ. První prcek má svou knížku, kde má fotky, první vlásky a další informace, kdy začal lézt, první slova, první kamarádi. Druhá je dcerka, která to má jen na papíře vložené v tom synově a nějak jsem se k tomu ještě nedostala. Ale pořád si slibuju, že až bude více času, dodělám dcerce i tu její knížku. No a už několik let přebírám fotky do fotoknihy no třeba jednou (až dostanu výpověď v práci a nebudu mít co čeho kopnout )

Iva Tomanová (ivka1981)

ivka1981, 4. 12. 2015, 14.44

Klasický deníček nemám, máme jen zapsány důležité okamžiky u obou dětí., váhy a délku z každé poradny. Víme, kdy jim vyrostli jaký zoubek, kdy se postavily, posadily, začaly samy chodit. Z fotek jim vytvářím fotoalbum, klasické lepené na růžky, kde mají spoustu fotek. Pro nás dávám fotky do obyčejných alb.

Eva Hroudová (mckvak)

mckvak, 4. 12. 2015, 13.45

V tehu jsem si nic moc nezapisovala, ale mame denicek do jednoho rokuu ditete. Nicmene mam v planu po Vanocich ji zacit delat lepene album s fotkama a popiskama Urcite je to fajn vec a vim ze se bude nad tim dobre bavit minimalne tak jako ja nad svymi

Petra Schoberová (Petra Schoberová)

Petra Schoberová, 4. 12. 2015, 13.02

Fotoknihu mame v planu po roce,jinak vse zaznamenavame do prvni knizky,porizujeme tisice fotecek a nespocet videi bude krasa to vse dat po roce dokupy a udelat z tohnd kolaze,krasne vzpominky <3

Kamila Pecharová (Kamila Pecharová)

Kamila Pecharová, 3. 12. 2015, 22.34

Od prvního těhotenství si píši vlastní deníček formátu A6, kam zapisuji důležité události, všechny kontroly u lékařů (mé i synovi), nové synovi pokroky, vyšetření v druhém těhotenství apod. Máme koupenou i knihu "Můj chlapeček", ale je v ní jen pár záznamů (fotky žádné - nemáme je vyvolané ani normálně), protože do knihy slíbil psát manžel vzhledem k jeho hezkému písmu a malířskému umu s tím, že tam bude i kreslit obrázky. Bohužel si na to ale udělal čas jen jednou a tím pádem bychom museli vše dohledávat v mých záznamech a spoustu předepsaných událostí v knize ani nevíme kdy se staly, takže zůstane nejspíš bohužel prázdná.. Čím je syn starší (21. měsíců), píši si ale i já velice málo záznamů a jen doufám, že si najdu chvilku času zapisovat si po narození druhého syna, aby mu nebylo "ve stáří" líto, že brácha má a on ne..

Jaaaaba

Jaaaaba, 3. 12. 2015, 22.03

Zapisování vzpomínek, formou deníčku nebo knížky mi vždy přišlo moc hezké. Proto jsem si po narození dcerky pořídila krásnou vzpomínkovou knížku, kam se nejen zapisuje, ale také lepí fotky a jiné vzpomínkové předměty. Bohužel, teď s odstupem času musím konstatovat, že jsem své možnosti v tomto směru dost přecenila. Poctivé vyplňování je totiž náročné na čas a toho mám jako každá maminka opravdu málo.Takže první stránky jsou vyplněné, dokonce i pár vyvolaných fotek je nalepeno, ale když jsem si ke knížce nedávno sedla, smutně jsem zjistila, že spousta věcí chybí a nedokáži si ani vzpomenout, kdy dcerka začala to či ono dělat... Takže pokud jste stejně nedůslední jako já a volný čas věnujete raději samotnému dítěti či rodině, pak zaznamenávání vzpomínek na vašeho malého potomka přenechte třeba prarodičům