Lucie Čížková (nocken)

nocken, 9. 11. 2015, 13.39

Já jsem také vcelku spokojená. Navíc má dcera takové odmítavé období, kdy ani neochutná a už hlásí, že to jíst nebude. Tak ve školce papá dobře. Svačinky mají celkem pestré, rozhodně ne pořád namazané pečivo.

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 9. 11. 2015, 11.29

Tak já jsem asi jediná kdo je se stravou ve školce spokojený naše školka super, děti si sami řeknou kolik toho chtějí, mohou si libovolně přidat, jídelníček pestrý... Kolikrát i s mužem závidíme, jak si si ty děti pochutnají . A vaří tam fakt výborně. Moje dcera je tam s jídlem moc spokojená.

Jaroslava Hálová (vivianr)

vivianr, 9. 11. 2015, 10.18

Ono na jídelníčku to kolikrát vypadá krásně, i když po čase poněkud monotóně. Jednou, když byla malá nemocná, jsem otevřela kastrůlek a říkám si to je polévka, v dalším rýže a v posledním aha, tak to je polévka. Porce jsou miniaturní všude a když neumí plánovat spotřební koš, tak pak vznikne takový hnus jako čočkový salát s cizrnou a salátem z kysaného zelí.

Katka

Katka, 8. 11. 2015, 18.26

Je to všude stejné a porce miniaturní

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 8. 11. 2015, 19.32

Prej co bych chtela?aby deti byli obezni?prezrany???jim ta crcrtka mini chleba staci;)muj kluk ma obcas zraci doby a je vecne hladovy.a oni mu nepridaji a nepridaji a nepridaji...

Jana Velinská (Jana V.)

Jana V., 8. 11. 2015, 19.44

no to je děsný ... mě spíš opravdu příjde katastrofální ten skoro suchý chléb k svačinkám ráno a odpo ... pomazánka není skoro vidět a to mi teda navíc pro tříletý děti nepřijde pomazánka hermelínová, nivová, budapeštská ani trochu vhodná ... to jsou normy????

Katka

Katka, 8. 11. 2015, 20.33

Tak čtvrtka chleba nestačila našemu ročnímu, natož 3+.

Iveta Láznická (lazna)

lazna, 8. 11. 2015, 15.08

Syn mi jedl doma všechno, začal chodit do školky a najednou mi skoro nic nejedl. Vždy mi řekl, že ve školce to měli a nechutnalo mu to. Když jsem pak viděla, co dostávájí. Tak jsem si musela přiznat, že bych to nejedla ani já

Kateřina Bambaskova (Itany)

Itany, 8. 11. 2015, 14.39

Notaké nejsem nějak extra spokojená ale nic s tím nenadělám...mají vytvořené jídelníčky podle norem... ale zas mít čočkovou majdu a k tomu zelný salát:) máme vždy doma veselo:) ale ovoce a zelenina je u nás zase v pořádku mají jí dost.. až na tu kombinaci jídel

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 8. 11. 2015, 14.07

Nejsem..chtela sem bojovat.ovsem argument.je malo penez.spotrebni kose nam vic nepovoli..nemela sem sama silu.ostatnim jakoby to bylo jedno ci co;)) takze trpim ..ale nenadelam nic.myslum ze rodice to neeesi..kdyz vidim co daj detem do skoly na svacinu;))btw...tento prispevek sem uplbe stejny videla napsany na jednom nejmenovanym....ste autorkom i tam?nebo jen kopirujete????

Jana Velinská (Jana V.)

Jana V., 8. 11. 2015, 19.08

Daszo, přispěvěk píši jen jsem ... a jsem jen maminkou, která je nespokojená se stravou v naší mateřské školce ... nemám potřebu něco kopírovat Jinak já už nějaké další nespokojené maminky sehnala, tak se pustíme do lehčí opozice Ale čekám tedy naprosto stejné argumenty, které jste si vyslechla vy ...

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 8. 11. 2015, 19.31

To nebylo mysleni zle Len ze behem tydne uplne stejny prispevek;)) no ja maminky shanela.bohuzel.prijde mi ze co se tyce skolky.mam s ni ve vesnici problem jen ja;) takze sou jen dve varianty.sem divna Vse bych chtela resit.nebo jsou divni ti druuzi( tomu verim))) . Kazdopadne pak napiste co vam rekli a zda jste tim pohnuli..