Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 2. 11. 2015, 10.46

Starší dcera byla kojená a ta mladší je taky, takže k nim v noci nevstává. On ani neslyší když pláče, má tvrdé spaní. A ta mladší teď ani nebrečí, když se v noci vzbudí, tak leží v postýlce a povídá si a mě to vzbudí a vstanu k ní. Plínky nikdy nepřebaloval, to ani za nic jednou dal starší dceři čistou plínku na noc když měla asi rok a půl a dopadlo to tak, že v noci bylo mokré pyžamko, prostěradlo i matrace, takže už to po něm nechci na koupání miminka si netroufne, to až tak od roku. Ale jinak už od malinka chová, hraje si s nimi, vozí pyšně kočárek a stará se především finančně přes týden dost pracuje, kolikrát chodí domů až když jdou holky spát, ale o víkendu si to vynahrazujeme, chodíme na procházky, jezdíme na výlety, starší dcera má spoustu zážitků... S miminkem toho moc nenadělá, to vezme kočárek a jde, ale s tou starší chodí na hřiště, v létě ji naučil jezdit na kole... A pomáhá mi hodně s domácností.

Nikola Vaverková (nikolava)

nikolava, 9. 9. 2015, 8.16

Když jde do práce, tak ho nechávám vyspat. Ale přes víkend má noční službu on. Přes den, když se dostane domů, tak přebalí, nakrmí... Výmluvy na mě zatím nezkouší a doufám, že nebude Vždyt je i jeho;)

Eva Hroudová (mckvak)

mckvak, 7. 9. 2015, 20.50

U nás přítel od narození maličké perfektně pomáhal - já jsem byla dost psychicky na dně, ale on podporoval a doteď udělá co malé na očích vidí. V noci krmí, přebalí okoupe, pohraje si a kdykoli kdy je krize tak se snaží pomoct, aspoň nápadem. Jelikož je od rána do večera v práci, tak se malé snaží věnovat co to jde, když jdeme spolu ven tak mi bere kočár. Je v tomhle úžasný

Veronika Šeráková (Verisek29)

Verisek29, 7. 9. 2015, 10.19

Můj přítel je zlatíčko, jakmile přijde domů z práce, ujme se malého, takže si já můžu odpočinout, nebo dělat věci, co jsem přes den nestihla, v noci k němu vstává na krmení. Lepšího chlapa bych asi nenašla Navíc je na něm vidět, jak malého naprosto zbožňuje

Kateřina Mgr. Charouz (schebby)

schebby, 6. 9. 2015, 18.53

Můj manžel je úplně úžasnej. Vůbec jsem nečekala, že se bude tak zapojovat do péče o prcka (dnes 6 tt.). Taťka i když přes den maká jako šroub, je schopnej i v noci vstát k prckovy ještě dřív než vyskočím já. Přebalí, podá na kojení do postele, nechá říhnout... (nedělá to samozřejmě vždycky). Koupeme vždy spolu, nechce si to nechat ujít. A rád i uspává, většinou to kluci zalomí spolu.

jitka46

jitka46, 4. 9. 2015, 22.17

snažil se, co mohl, překonával se

kateřina novotná (katuš)

katuš, 4. 9. 2015, 14.45

když to tak slyším na na děti jsou dva ale první rok jejich života totálně oddře maminka

Jaroslava Hálová (vivianr)

vivianr, 4. 9. 2015, 10.14

To ani dělat nemusel. Zaspal to, ale já ho budila a dával říhat on. Jednou malá přetáhla ty tři hodiny mezi kojením a pro změnu budil on mě, jestli je to normální a jestli dýchá. Spala na nanyně, takže by to ječelo, kdyby nedýchala. Stejně mě donutil vstát a jít jí zkontrolovat. Okolo roku jsme teda měli krizi, protože jí nebyl schopný ani nakrmit lžičkou a strašně ho to obtěžovalo. Nepřebaloval vůbec, protože se mu z toho dělalo na zvracení.

Lucie Chlumecka (louskacek2)

louskacek2, 3. 9. 2015, 21.38

Tak u prvni dcery muj muz pomahal fakt hodne nic jineho mu nezbylo vzhledem k memu zdravotnimu stavu po porodu. Vstaval kdyz mohl atd. U druheho to doufam dopadne lepe a jsem zvedava jak to bude s pomoci. ale koupani to bylo vzdy jeho k tomu me nechtel moct pustit to si uzival to byla jeho cinnost.

Kateřina Sikorová (Estrela113)

Estrela113, 3. 9. 2015, 20.45

Náš tatínek k miminku v noci vstával jen zcela vyjímečně, jelikož se přece do práce musel vyspat Všeobecně se miminkům moc nevěnoval. Občas vykoupal, občas nakrmil, ale zlepšení nastalo až později, když už děti chodily, hrály si na písku, a byly akčnější, tak tatínka začaly více zajímat. Doteď není moc nadšený, když je má vykoupat nebo uložit, ale zvládá to a když jsem pracovně pryč, tak to zvládá s přehledem.

kateřina novotná (katuš)

katuš, 3. 9. 2015, 21.48

tak u nás ten začátek vypadá úplně stejně když už chodím jak mrtvola a nechám ho uspat tak po pěti minutách s beznadějí v hlase prohlásí že vůbec neví jak to dělám :Dmísto aby řekl,že půjde na procházku abych si odpočinula tak řekne že si můžu aspon vyluxovat a věta já přece chodím do práce je pro nej svatá ale už ted má naplánováno jak až bude větší s ním bude jezdit v kombajnu,koupí mu čtyřkolku ..... tak doufám že se to taky tak nějak dostane do fáze že se bude věnovat akorát v tom nejhorším začátku kdy žena potřebuje nejvíc podpory ji nemá