Jana Hájková (JanaH)

JanaH, 31. 8. 2015, 21.36

To by mě taky zajímalo Máme to úplně stejně s půjčováním hraček (starší 3 a mladší 1 rok). Starší se dokonce před bráchou zavírá v pokojíčku, aby mu na nic nesahal. Někdy mu nějaké hračky půjčí, ale pak po chvíli, jako by se mu to rozleželo v hlavě, mu je vytrhne z ruky a že si je půjčit nemůže. Opakovaně vysvětluji, ale nepomáhá to. A to ani když se staršího nejdřív zeptám, s čím si teď hraje a na které hračky chce, aby mu brácha nesahal.

Veronika Pemlová (veru.veru)

veru.veru, 31. 8. 2015, 17.23

Jsou hračky,které se nepůjčují, jsou jen a jen toho dítěte. Chce to opatrně vysvětlit, že je hezké se dělit, ale že nemusí o všechny,jen o ty,kterým se nic nestane nebo jsou starší.

Jaroslava Hálová (vivianr)

vivianr, 31. 8. 2015, 17.10

Já bych mu to zkusila vysvětlit. Já teda věci pro malé děti sklidila už pře lety. Malá už není malá a díky věkovému rozdílu už se těší a snad tenhle problém nebude. Zas jí někteří začali strašit, že jí mrně bude všechno brát, tak snad bude rozumná. Cizím dětem půjčuje.

renata Singh (benca)

benca, 31. 8. 2015, 17.05

moja dcerka je jedinacik, ale ked k nam dojde navsteva, rada pozicia hracky ale vonku na ihrisku kociarik to teda nie

Katka

Katka, 31. 8. 2015, 12.37

To vůbec neznám. Naše děti mají každý svůj okruh oblíbených hraček a jediné o co se dělí je lego a to už se spolu dokáží domluvit (7 a 4 roky). Každý má úplně jiný vkus na hračky, takže je hračky toho druhého nechávají v klidu.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 31. 8. 2015, 10.13

Syn4r dcera 15m...pujcuje ji vsrchno.co on uzna za vhidne..od narozeni male s nim debatujem o tom co je jeho. A co ona muze..sou hracky lega atd na ktery ona nemuze...zbytek jo..ale kdyz si s necim zrovna hraje.a ona mu to chce vzit a on nechce aby mu to brala..ona ma smulu....ale musim zaklepat zadny sour.valky nezname... Kluk je rozumnej a mala hold neni protezovana jen proto ze je mensi...a je to i naopak.ona si meco vezme a kluk to chce.tak ma smulu.az to mala pusti.muze si to vzit on;)