IvanaTomesova

IvanaTomesova, 20. 1. 2022, 15.08

@Kateriiina Děkuji moc, tak to jsi mě povzbudila. Mně se to za pár dní blíží, ale těším se i když mám troška obavy. Ale ten pocit štěstí, že budu mít konečně krásný prsa je silnější.

Kateřina Hegerová (Kateriiina)

Kateriiina, 5. 1. 2022, 18.08

@IvanaTomesova Ahoj, dřív se mi nedalo, přes Vánoce jsem toho měla hodně, takže jsem ráda, že je po a mám konečně klid. Jinak se cítím super, ještě to není ani měsíc, ale cítím se skvěle. Prsa jsou krásná, velikost přesně jak jsem chtěla a úplně sedí k mé postavě, takže působí přirozeně. Za dva týdny bych chtěla pomalu sundat tu stahovací podprsenku. Jinak bolest nebyla tak hrozná, jenom ty tři dny možná byly takový nejhorší, hlavně to spaní na zádech mi dělalo trochu problém Takže není se čeho bát a hlavně všichni byli skvělí, že hned strach opadl.

IvanaTomesova

IvanaTomesova, 22. 12. 2021, 13.02

@Kateriiina Určitě se ozvi co a jak. Mě objednali na začátek února, takže to mám taky za chvíli. Podařilo se mi dát konečně dokupy ty korunky Hlavně ti přeju rychlou rekonvalescenci. Přeju hezké Vánoce.

IvanaTomesova

IvanaTomesova, 15. 10. 2021, 9.02

Holky, tak já jsem byla na konzultaci u dr. Mrni už před létem. Takže taky mě čekají nové prsa, jenom jsem se zatím neobjednávala, protože si chci ještě něco extra našetřit, tak jsem to trochu posunula. Mohla jsem si to vzít taky na ty splátky, ale já mám prostě ráda, když to zaplatím na ráz. Ale už my chybí jenom něco, tak doufám, že se mi můj sen splní taky, alespoň nějak po novým roce.

Kateřina Hegerová (Kateriiina)

Kateriiina, 4. 11. 2021, 14.05

Tak já si teda beru ty prsa na splátky. Mně se zase čekat nechtělo, než našetřím. A operace se mi teda blíží, mám ji příští měsíc:-))

IvanaTomesova

IvanaTomesova, 16. 11. 2021, 10.24

Tak to ti držím palec, to máš za chvíli. Já bych byla ráda kdy by mi to vyšlo na leden nebo únor. Chci mít již na léto úplné zahojení a supr výsledek:-)

Kateřina Hegerová (Kateriiina)

Kateriiina, 8. 12. 2021, 17.18

Hele věřím že když to budeš mít začátkem roku tak to budeš mít do léta krásně zahojené. Jo a děkuji, již zítra mě to čeká. Takže jsem trochu nervózní ale taky se hrozně těším na ty nová prsa. Určitě dám vědět jak to dopadlo.

Kateřina Hegerová (Kateriiina)

Kateriiina, 5. 8. 2021, 18.04

Bedunka díky za info. Nakonec půjdu k paní dr. Musilové na konzultaci. Objednala jsem se minulý týden tak uvidím co a jak.

Bedunka

Bedunka, 7. 9. 2021, 13.48

Tak ať ti to vyjde, určitě dej vědět co a jak. O paní doktorce jsem taky hodně četla.

Kateřina Hegerová (Kateriiina)

Kateriiina, 11. 5. 2021, 10.56

Ahoj, jaká je rekonvalescence? Taky uvažuju nad prsama už dlouhou chvíli. V Yes Visage jsem byla zatím jenom na malých zákrocích. Prsa mám nehezké po kojení. Chtěla bych taky implantáty a možná i modelaci, záleží na čem se s dr dohodneme. Můžu se zeptat jaký implantáty máš. Já bych chtěla něco přirozenějšího.

Bedunka

Bedunka, 31. 5. 2021, 9.45

Ahoj, dobře se to hojí takže jsem v pořádku, nemám žádný komplikace. Jizvy jsou malé, mají něco přes 2,5 cm což je super. Už mě to ani nějak nebolí, jenom malinko. Prsa stále sedají ale výsledek je již pěkný. Jinak mám implantáty Motiva.

Kateřina Hegerová (Kateriiina)

Kateriiina, 9. 6. 2021, 16.07

Tak to je skvělé že to jde tak hladce. No hlavně že jsi spokojená. Já bych chtěla jenom o číslo větší, ale hlavně aby měly konečně tvar. Přemýšlím nad těmi anatomickými ale to jsem jenom hledala na webu co a jak. Takže uvidím co mi řekne doktor když půjdu na konzultaci. Zatím jsem se sice neobjednala ale už budu muset v příštích týdnech.

Bedunka

Bedunka, 12. 7. 2021, 14.06

To chápu, určitě není potřeba přehánět s velikostí. Taky jsem nechtěla nějak extra veliký. Ono i to jedno číslo hodně udělá a jak se říká někdy je míň víc. Jo a jen tak pro info, od konzultace to trvá i dva - tři měsíce. Záleží kolik toho mají.

Bedunka

Bedunka, 26. 4. 2021, 9.32

@LauryCasova Ahoj, tak už mám pár dnů po operaci. Cítím se dobře, bolest je někdy silnější ale léky na bolest pomáhají. Pan doktor byl skvělý, všechno mi vysvětlil a když viděl, že jsem nervózni tak mě hodně podporoval. Prsa se pomalu hojí, mám to čerstvé ale již teď vidím pěkný výsledek. Moc se těším na ten finální.

LauryCasova

LauryCasova, 25. 2. 2021, 9.11

@Bedunka Tak to je skvělé, že ti to takhle u toho dr. vyšlo. Věřím, že budeš spokojená a půjde vše hladce. My teď pracujeme na druhém dítěti, tak je možné že budu taky muset na prsa. Už po prvním je vidět rozdíl tak si nechci ani představit jaká zůstanou po kojení druhého:-))))

Bedunka

Bedunka, 24. 3. 2021, 9.14

Tak ať vám to vyjde co nejdřív Já se už nemůžu dočkat. A určitě dám vědět jak to dopadlo.

LauryCasova

LauryCasova, 16. 12. 2020, 8.46

V Yes Visage jsem byla dvakrát na liposukci u dr. Paducha a supr. Prsa mám zatím v pohodě, ale bojím se, že po druhém dítěti budu plastiku taky řešit. No uvidím jak dopadnu. Ale vyzkoušej jít na konzultaci, zase tolik to nestojí a budeš o něco moudřejší

Bedunka

Bedunka, 28. 12. 2020, 9.01

No jo to by bylo asi nejlepší. Zase těch pár korun za konzultaci mě nezabije a ráda bych dr. osobně poznala. Hned na nový rok se do toho pustím, teď mám toho nad hlavu.

LauryCasova

LauryCasova, 25. 1. 2021, 10.35

To určitě, stojí to jenom pár stovek takže v pohodě. Je dobrý když se s dr. setkáš osobně. Mně to hodně pomohlo. Mohla jsem se poptat na co jsem chtěla a hlavně je důležité aby ti dr vyhověl a taky poradil to nejlepší. Držím palce a jistě dej vědět jak to jde.

Bedunka

Bedunka, 19. 2. 2021, 8.36

Konzultaci jsem již měla. Prsa mi bude dělat dr Al Awa. Přišel mi fajn když jsem s ním mluvila, všechno mi řekl a taky jsem si vyzkoušela velikosti a vybrali jsme tu správnou. Nechci velká, jenom aby měli ten pěkný tvar, takže to bude i s modelací. Zatím jsem to naplánovala na duben tak mi to snad vyjde.

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 10. 12. 2020, 8.51

Zkušenost nemám, na prsa půjdu ale až dokojím (syn je stále závisláček) a taky až budou děti malinko starší aby třeba pak zvládly trochu pomoct. Taky by mne zajímala zpětná vazba.