koliaska105

koliaska105, 23. 3. 2022, 12.01

No, my teď nakonec taky patříme mezi škodovkáře a máme starší Octavii. Jako rodinné auto je taková Octavia podle mě super. Jediná věc, se kterou manžel není spokojený je zvuk audiosystému. Na rádio to stačí, ale na nějaký kvalitnější poslech hudby to prostě není. Právě proto plánuje kompletně předělat audio v autě. Nedávno koupil nový zesilovač z https://www.2din.cz/zesilovace/ a teď ještě vybírá nové reproduktory.

jufy54

jufy54, 13. 2. 2022, 11.52

Dříve jsem se bála řídit, ale co mám děti, tak jsem se do toho zase dala. Já osobně mám Škodovku a jsem s ní velice spokojená. Kamarád mi ji pomohl vybrat, a protože jsem potřebovala novou převodovku, pořešili jsme to díky originálním dílům Škoda z https://www.cbdily.cz/ . Navíc jsem našla originální díly, které se hodí přesně na můj model auta, tak to bylo štěstí

novaklen

novaklen, 7. 2. 2022, 19.07

Nad Mondeem jsme uvažovali, ale nakonec jsme na doporučení jednoho kamaráda, který se v autech dost vyzná vybrali Octavii v kombiku. Právě ten známý se teď chystá na otevření vlastního autoservisu, jen musí dořešit, jak to bude dělat s nakládáním s odpadem. Zatím to prý vypadá tak, že to nechá na této firmě https://ecoservis.eu/sluzby-pro-autoservisy-likvidace-odpadu/ Jakmile to vyřešít, tak už prý může otevřít, takže už teď mám jasno, kam s autem budu jezdit pokud se objeví nějaké problémy.

magdah

magdah, 30. 9. 2021, 23.18

Nás momentálně trápí spíše opačný problém. Nové auto jsme si vybrali již před rokem, ale to nám ještě jezdilo naše staré. Dobře jsme předpovídali, že musí každou chvíli přestat. Teď jsme se hlavně snažili zjistit, kde sehnat likvidace vozidel jako je tato http://www.zahotove.cz/likvidace-vozidel/. Snad to auto dotáhneme alespoň na laně, odtahovou službu se mi volat nechce.

Ivulín

Ivulín, 11. 8. 2021, 22.51

Já bych dávala určitě veliký pozor na to, odkud si takové auto pořizujete a případně bych si i zkontrolovala vin kod, abyste věděli, jak případně na to, kdyby po vás náhodou chtěli zaplatit škodu za něco, co jste neprovedli. Na této stránce zde - https://napovime.cz/navod/jak-najit-zkontrolovat-vin-kod/ je možné zjistit, jak na to

Vendula Žáková (vendilka3)

vendilka3, 17. 1. 2021, 8.57

My máme Ford C-max a jsme spokojeni

Aneta Bendiková (Aneta Jiřičná Bendiková)

Aneta Jiřičná Bendiková, 21. 12. 2020, 16.27

já jsem spokojená ze sharanem

Pavla Tesařová (Pavla T.)

Pavla T., 9. 12. 2020, 23.57

Kvůli očekávání třetího dítěte jsme se poohlíželi po autě, do kterého se vejdou dozadu 3 sedačky. S naším velice omezeným rozpočtem (začnete rekonstruovat dům, udělejte si 3 děti a chtějte koupit auto 🤦‍♀️😂) jsme se museli dívat min. 15let zpět 🙄. Naštěstí náš známý automechanik prodával svého vymazleného, udržovaného Forda Galaxy. Skvělé auto! Máme skvělou výbavu, řídí se skvěle, naskládáme se tam pohodlně všichni a kočárek ani nemusím skládat.. vleze se tam celý! 🥰 Až se vrátím do práce vozový park omladíme,ale Fordu určitě zůstaneme věrní.

naseivanka

naseivanka, 28. 10. 2020, 19.43

Když jsem si vzala svého přítele Milana, měla jsem v úmyslu si společně s ním pořídit garáž na auto. Bydlíme totiž na sídlišti a chodit každé ráno ometávat listí, které nám napadá ze stromu, nebo řešit pojistku na autě se nám nechce. Proto jsem manžílka zaúkolovala aby postavil novou garáž. Objednala jsem mu z https://www.blachotrapez.cz/cs/produkty/plechova-strestni-krytina plechové střešní krytiny.

Rebe58

Rebe58, 9. 10. 2020, 13.31

Ford Mondeo jsme měli dlouho, ale se třetím miminkem jsme museli pořídit nové, aby se vešla třetí autosedačka. Ford S max byl láska na první pohled a i po čtyřech letech ho stále miluju!