Míša Kreifová (misina01)

misina01, 3. 10. 2016, 15.43

Já už mám tak 10 let pro holčičku vybráno Natálka a jiné jméno dát nechci bohužel jsem to hloupá řekla známé, která rodila v květnu a ta ho samozřejmě dala takže pro mě dost mrzuté, protože tvrdila, že to jméno se jí nelíbí. Pro kluka máme Matyáš nebo Tobiáš druhé pro holčičku případně Nela.

Miroslava Markušinská (Mirča a Vojta)

Mirča a Vojta, 16. 7. 2016, 17.59

Kdyby to byla holčička, tak jsme se na jménu shodli hned a nechali si zapsat jméno Nelinku. Nakonec čekáme kluka a s výběrem jeho jména to bylo horší. Já měla sice jména hned několik, ale ty se nezamlouvali mému příteli. Pak jsme se shodli na jménu Dominik. Nakonec jsem rozhodla pro Vojtíška, tedy po něm a byl z toho moc nadšený teď už jenom čekáme až Vojtíšek vykoukne na svět

JaninaCz

JaninaCz, 2. 7. 2016, 22.21

Pokud chcete mene caste jmeno doporucuju web nasejmena.cz jsou tam uzasne statistiky!!!

Lucie Bojková (Lucianna)

Lucianna, 30. 4. 2016, 8.35

Prvni jmeno jsem vybirala ja. Je EMA. Ted vybira pritel,a bude ELISKA.

Lucie Bojková (Lucianna)

Lucianna, 21. 3. 2016, 9.26

U prvniho miminka jsem vybirala jmeno ja a dala jsem EMA. Mame Emu. Ted cekame druhe,zatim nerikam,co se mi to v brisku schovava,ale jmeno ted vybira pritel a zatim ma jmeno ELISKA a JOSEF. Tak uvidime,jeste vsechny asi prekvapim.

Petra Žatková (Peta Johansson)

Peta Johansson, 26. 1. 2016, 20.28

My jsme si napsali seznam Jake ano a vzajmne si je cetli, shodli jsme se na jednom od kazdeho pohlavi.

Lucie Bojková (Lucianna)

Lucianna, 9. 1. 2016, 14.29

Čekali jsme holčičku a vždycky jsem chtěla Terezku ( Terezie). A je to Ema. Byl,to můj výběr,nějak se mi v kalendáři zničehonic zalíbilo. Druhé čekáme,ještě nevíme,zda to bude holka nebo kluk,jméno ted nechám na výběr příteli,tak jsem zvědavá co vybere.

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 20. 10. 2015, 11.19

My vzali kalendář a psali jména. U kterých jsme se shodli, ty jsme potom řešili. Poprvé jsme se shodli na holčičku hned, že to bude Natálka. Narodila se koncem listopadu, takže narozeniny, mikuláš, svátek, vánoce všechno má během měsíce. Kluk by byl Adámek, takže taky by měl vše během měsíce. Podruhé jsme napsali na kluka Tadeášek, já to jméno miluju už odmalička, ale příteli se nelíbilo. Podruhé si na to jméno zvykl, protože Natálka chodila a říkala že bráška bude Tádík a přítel si prý už neuměl jiný jméno představit a na holčičku jsme se rozmýšleli mezi více jménama, rozsekla to Natálka tak máme Denisku - narozená posledního července, svátek má 6 týdnů po narozeninách jinak jsme se shodli ještě na Michalovi, mě se líbí ještě Ondra, příelovi Kevin. U holky jsme se málem neschodli, přítel chtěl Kristýnku nebo Otylku to jsem zatrhla, on mě zase zatrunul Aničku, Amálku a Viktorku jestki budeme mít třetí a bude to další holčička, asi bude chudák beze jména

Lucie Chlumecka (louskacek2)

louskacek2, 2. 9. 2015, 13.21

Tak my mame holcicku taky Zuzanku a ted se nam nardi Ondrasek:-).

Pavla Zygmundová (Pacalka92)

Pacalka92, 21. 8. 2015, 22.25

Také s přítelem máme dilema. Holčička je jasná Laurinka , ale chlapeček? Na toho máme 3 tipy. Jako první jsme chtěli dát Tomáška, to se mi postupem času už moc nelíbilo a místo toho jsem si vzpomněla na Nicolase, toto jméno se mi líbilo už když jsem chodila do školy. No a teď, je to tak týden, jsem měla diskuzi s mou švagrovou na toto téma a napadl mě Daniel, Daník... tak teď už jsem opravdu na vážkách. Přítel mi s tím moc nepomůže protože se mu líběj všechny 3 jména :)