Veronika Pemlová (veru.veru)

veru.veru, 8. 6. 2015, 17.40

A mě by se to i líbilo, pořád lepší, než kdyby nic nekoupili, takhle to může nosit doma, neblbněte, nechte babičku, ať se vyřádí.

Denisa Čechová (DenisaC)

DenisaC, 8. 6. 2015, 11.50

Já si nenechám mluvit do ničeho Dobrá rada nad zlato, jak se říká, ale nutit mě? Nehrozí

Zuzi V. (Zuzi)

Zuzi, 3. 6. 2015, 23.02

No jak říká moje máma - "Ty už odmala máš svojí hlavu a jdeš si tvrdě za svým" takže i když mi někdo doněčeho kecá, já si jedu podle svého ...ale Vám to teda nezávidím to už je přehnaný...když jsme čekali druhé mimi, s manželem jsme měli představu a vše co šlo jsme si různě půjčili a levněji nakoupili, ale třeba kočárek má můj druhorozený syn nový věděla jsem jaký chci a řekla, jsem si, že aspoň jednu věc by mohl mít novou ...navíc první kočárek slouží u dědy.

Eva Hroudová (mckvak)

mckvak, 3. 6. 2015, 9.32

Mame skvele prarodice, nekecaji ale jsou ochotni kdykoli pomoct a poradit. linda je jejich prvni vnoucatko tak si to jak se patri uzivaji

Kateřina Sikorová (Estrela113)

Estrela113, 1. 6. 2015, 20.55

Takový extrém doma nemám. Babičky občas něco koupí, a když se mi to nelíbí, tak to prostě neříkám ... děckam na zahradu je to jedno. Spíš mám problém s přístupem k dětem jako je rozmazlování, nezodpovědnost a pod. Bavili jsme se o tom i narovinu ... zbytečně. Ale přístup každého člověka je jiný, třeba by upřímnost mamce otevřela oči a vy se zbavila problému. Já jsem pro to říkat všechno na rovinu, bez okolků, bez výčitek a emocí ... ovšem ne vždy to zabere.

Nikola Vaverková (nikolava)

nikolava, 2. 6. 2015, 9.35

Je to šílený. I s lahvičkama mě pořád nutí, abych koupila už ted. Podle rad maminek tady jsem se utvrdila v tom, že to nemá smysl a že lahvičky můžu dokoupit potom. Navíc jsem jednu vyhrála, takže kdyby bylo nejhůř, tak jednu maličkou máme. Já jí to celkem narovinu říkám, ale ona prostě pořád jede tu svou písničku na kterou byla zvyklá, jak se vše dělalo když já byla mimino

Kateřina Sikorová (Estrela113)

Estrela113, 2. 6. 2015, 20.55

To chápu, to je těžké, asi to bude chtít říct razantní ne, třeba se pohádáte, ale pak bude klid ... několik výstupů i nepříjemných jsem s rodiči i tchánovci taky měla a vždy se to uklidnilo a vyšli jsme si nějak vstříc. Držím pěsti!