Jitka Fárková (Lipi4)

Lipi4, 5. 9. 2017, 21.34

Super článek.... zrovna včera jsme to řešili se synkem (za měsíc mu bude 5) a pry by chtěl chodit zase k tetě Eme - vysvětlím .... kamarádka má kroužek pro děti 1-3 roky, který se jmenuje Zpívánečky. Krom zpívání, hudebních nástrojů (hraje se na kytaru, klavír a nástroje orffova instrumentáře), jsme zvladli vzdy nějakou básničku, taneček a i si něco nakreslit.... vždy to mela krásně naplánované a děti to bavilo. Takze jsme v nejbližším DDM hledali něco podobného a měli jsme štěstí. Dokonce je to i pro synovu věkovou skupinu :Da cena je jen 1000,- za pololetí, což je na Prahu super cena.

Lucie Chmielová (snany)

snany, 5. 9. 2017, 20.51

Dcera chodila loni do Sokola na hip hop, cenově výborné a v místě bydliště to vidím jako velké pozitivum. Letos v první třídě žádný kroužek neplánujeme, avšak v rámci družiny mají možnost angličtiny, naprosto přirozenou formou spojenou s pohybem venku....Pro mne je důležité, samozřejmě kromě toho aby dítě kroužek bavil, i vzdálenost od domova či školy. Přirozený " kroužek" je kvalitní parta kamarádů, od každého se lze něco naučit.

L.janicka.l

L.janicka.l, 5. 9. 2017, 20.38

Maleho se to zatim netyka, ale u nas ani nic krome kopalistu neni, tu a tam neco v druzine ( co si pamatuji tak vareni, tvoreni a dilny). A myslim, ze je spoustu rodin co si krouzek nemuzou doprat a kdyz je zdarma nebo monimalni poplatek tak je draha vybava treba u nejakych sportu

Aliisha

Aliisha, 5. 9. 2017, 20.29

Syn je ještě malý, ale už se těším až spolu budeme kroužky vybírat. Pevně doufám, že si vybere nějaký sport a ne třeba housle. Článek si ráda přečtu

LucieS

LucieS, 5. 9. 2017, 20.22

Všude samý kroužky pro děti, ale co my - dospělí? Minulý týden jsem hledala na netu, že bych někam chtěla chodit, ale bída - plavání (abych se konečně naučila plavat správně s hlavou pod vodou a ne jak paní radová) - dávno obsazené, kurz šití mě opravdu nezaujal, takže to vidím na počítačový kurz grafiky.

Lucie Chmielová (snany)

snany, 5. 9. 2017, 20.54

Pro dospělé toho je hodně, od rozšiřování vzdělávání až po " obyčejné" zájmové vzdělání. Jen ceny jsou docela vysoké.

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 5. 9. 2017, 20.14

To je super nás se to tedy zatím netýká 😉

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 5. 9. 2017, 20.12

Na nase krouzky je malo dni v tydnu..a penez to stoji habadej....zatim se nam nestalo ze by rekl.tam.chodit nechci..spis musi vybrat co zrusime a rozhoduje se tezce..

Katka

Katka, 5. 9. 2017, 19.44

Nechtěla bych platit za kroužek 5 tis za pololetí ;o)) Jinak souhlasím, že kroužek by měl dítě hlavně bavit, nikoliv plnit dávná tajná přání rodičů.

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 5. 9. 2017, 20.15

Přesně někdy to jsou pálky kolik dá člověk třeba i na vybavení