elis510

elis510, 7. 4. 2015, 15.16

s tříletým ještě zkušenost nemám.. až letos..snad... ale v 1,5 věku mého syna.. jsem s ním cestovala 22 hodin busem na Gargáno... v tu dobu jsem kojila.. bylo to náročné.. ale každou napjatou situaci zachránilo prso:)), o rok déle ve 2,5 letech už nebylo kojení... a můj syn je velmi temperamentní,živý upovídaný.. půl indiánek.. čili opravdu aktivní až divoké dítě...ale opět jsem s ním absolvovala 22 hodin autobusem do Vieste...v noci spánek šel.. spal částečně na mně.. což mu vyhovovalo, když byla zastávka.. měl radost, že venku může utíkat a všichni se smějí.. to i ve tři hodiny v noci .. když se nespalo, tak si hrál s popelničkama.. je to totiž pan popelář, nebo se díval na pohádky v mobilu, co jsem mu nahrála před odjezdem, nebo jsem mu malovala.. a hlavně furt jsem mu vypravovala.. prakticky nonstop...což bylo velmi vyčerpávající,ale fungovalo to...na jídlo moc není.. takže úplatky touto formou u nás neplatily... letos bude snad Palmová riviéra.. čili 16hodin... tak snad to zase uhraju.... Moc všem přeji hodně trpělivosti a hlavně pokud možno vnitřní klid a přesvědčení" že to dáte"..zvládnete...ty děti fakt vycítí každou špetku nejistoty a nervozity.. a pak to je teprve oříšek..to uhrát... Krásnou dovolenou všem,ať už tu nebo v zahraniční.. nebo výlet či vejšlap... Vše má to svoje..

Lucie Freiwaldova (inglulie2)

inglulie2, 17. 3. 2015, 13.23

V buse malé děti nemají problém, pokud se jede přes noc, tak než se skamarádí s ostatními, tak je deset večer, sní se všechny nachystané gumové medvídky atd. a pak děti usnou A spí se jim v buse lépe než dospělým Vůbec se nebojte

Kateřina Sikorová (Estrela113)

Estrela113, 9. 3. 2015, 20.34

Asi záleží na dítěti. Syn má 3 roky a nemá problém s delšími cestami autem. Jezdíme přes spánek, nebo pustíme pohádky, uděláme pauzy a necháme ho vyběhat. Je celkem pohodář a autem jezdí rád. Pokud bych ovšem měla absolvovat cestu dlouhou 10-12h, asi bych raději letěla. Pro dítě to bude super zážitek. Syn letěl letadlem ve 2 letech a ještě dlouho o tom povídal a jediný problém byl ho přesvědčit, že při přistávání opravdu musí sedět Autobusem bych rozhodně nejela. To bych se opravdu bála.