Veronika Hlaváčková (V007A)

V007A, 20. 3. 2016, 12.32

Vždycky když čtu takové příběhy, tak mě napadá, jestli ty ženy neviděly takovou povahu už dřív, než vůbec čekaly rodinu a než se vdaly a takovými hňupy...nebo to se fakt ten chlap takhle změní? Já vždycky už když chlap třeba nepomáhal s něčím doma, tak jsem mu udělala pápá a hledala si jiného. Nemyslím to ve zlém - jen mě to vždycky napadne, že přece už to ta ženská musí vědět dříve....?

Petra Schoberová (Petra Schoberová)

Petra Schoberová, 30. 12. 2015, 5.47

jééé to já bych řvala a lítala, to že neplatí na malého je jedna vec ale dluhy?? nedejte se!!! Nezajímá to policii bezte jinam, nahlaste ho, na socialce by měla být paní co vám s tím poradí, nebo na pracáku bývá bezplatný právník.. Opravdu se nedejte.. Vemte si, co vše muže malý a vy za tech 5000 mít

Kateřina Sikorová (Estrela113)

Estrela113, 26. 5. 2015, 6.35

To je hrozný vůbec nechápu, co je to za existenci. Je mi jasné, že soud a policie se nepřetrhne kvůli takovému přižívnikovi, když jich má desetitisíce v republice přeju pevné nervy, je to hrozné a chápu to rozčarování. Co mi vrtá hlavou je, jak ten člověk dokáže s tímto žít, jak dokáže žít sám se sebou, chjo ... držte se!

Lenka Střelcová (Lenica)

Lenica, 2. 3. 2015, 14.20

Lítám celé roky po policajtech a soudech, na soud nedorazil. Policie ho jednou celostátně hledala, ale nic z toho.....nemají mu co vzít, nemá práci, prostě se vypařil....Osobní bankrot pro mě není, musela bych prodat dům a to já nechci. Právě, že bojuju, co se dá.....rodina o něm taky nic neví, naposledy v létě prý přijel pro peníze, jako bezdomovec....u právníka jsem byla, budeme to posílat dále....

Šárka Divinová (sa1di24)

sa1di24, 1. 3. 2015, 18.53

Přesně tak , jak píše paní KATKA podat trestní oznamení . poradit se s právníkem . Blbé je že dělá na černo. Zkusit kontaktovat jeho kamarády a známe , jeho rodinu ? Co se týká os bankrotu nesmíte mít nic v os vlastnictví co se týká třeba bytu atd . Bývalý přítel si musel trvalé bydliště nahlasit na uřad nemohl ho mít ani u mamky , u Tatky nepřipadalo v uváhu vlastnil barák . Nechat si poradit , ale určitě to nevzdávat !!!

Katka

Katka, 27. 2. 2015, 17.52

A když dáte trestní oznámení na neplacení výživného, tak to přeci policii musí zajímat, ne? Měla by ho celostátně hledat, jestli bude mít z čeho výživné platit je další věc A co se týká těch dluhů, nešlo by požádat o osobní bankrot? Tam ale musíte zaplatit min 30% dluhu. Já bych bojovala! Přeji hodně sil a trpělivosti ;o)