Zlata Součková (Zlata1)

Zlata1, 30. 10. 2016, 11.39

Dala jsem na jednu radu a zkusila si s ním o tom promluvit. Divil se , že se zajímám jak se jeho bejvalka má a presto mi o ní řekl hodně. Myslím si, že po rozhovoru to ona nemá jednoduché, že ho spíš bere jako vrbu, které se může svěřit se svým trápením. Přítel mi nikdy sám nic neřekne, takže pokud chci něco vědět musím na něj, na tvrdo udeřit aby mi něco řekl. Myslím, že v našem vztahu je to celkem v pohodě, nehadame se, takže nevznikají žádné rozepře. Jsem ráda,ze jsem si s Vámi mohla napsat a o to víc jsem klidnější a budu to brát po uvážení a po rozhovoru s přítelem teď už s klidem.

Zlata Součková (Zlata1)

Zlata1, 30. 10. 2016, 11.31

Je pěkné, že mohu sdílet pochyby s někým kdo mi může poradit nebo mi napsat svůj názor, velice si vážím toho co mi tu napíšete. Tak Vám všem moc děkuji...:-)

Adriana Hyklová (Adrianita)

Adrianita, 30. 10. 2016, 11.17

Je to těžké soudit takhle na dálku.Zase,když vám řekl ,že si s ní píše sám,zřejmě o nic nejde. Horší by bylo,kdyby vám to tajil. Na druhou stranu bych mu řekla na rovinu,že mi to dost vadí a další pocity. Změnilo se ve vašem vztahu? Oživte to trochu,stačí maličkosti. Udělejte si hezký večer,nebo rovnou celý víkend,fantazii se meze nekladou.

Danica Hohnová (darzanka)

darzanka, 30. 10. 2016, 10.52

To je těžké. U nás si ale já třeba taky píšu s kamarádama a manžel zas s naší společnou kamarádkou. A nenapadlo by mě, že by mě s ní mohl podvést. Jen mají stejný humor, tak spolu občas něco okomentují. Tak mu třeba zkuste říct, jaký z toho máte pocit a uvidíte, jak se k tomu vyjádří. Pokud vám to tak vadí, tak by to třeba kvůli vám mohl omezit..

renata Singh (benca)

benca, 30. 10. 2016, 7.40

ja by som to nechcela, aby si moj muz pisala s niekym ani ja si nepisem, tak neviem fakt poradit

Nikola Vaverková (nikolava)

nikolava, 29. 10. 2016, 22.46

Tak z toho bych měla divné pocity a né málo

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 29. 10. 2016, 22.33

Spousta chlapů si píše se spoustou žen, pokud si jen píšou tak bych to neřešila

Jaroslava Šťastná (Jarka mmm)

Jarka mmm, 29. 10. 2016, 20.54

A čím to,že si po tak dlouhé době najednou začali psát? Něco se změnilo? Přiznávám,že by mi to vadilo víc,než kdyby si psal s někým,s kým nechodil...

Katka

Katka, 29. 10. 2016, 20.25

Přijde mi to podezřelé. Chlapi většinou nejsou ukecaní a psát si jen tak blbosti, tomu se moc nechce věřit. Na druhou stranu to nemusí znamenat vůbec nic. Já si psala s jedním kolegou v pracovní době "zprávičky" a měla jsem 14 dní před svatbou. Bylo to takové lehké flirtování a oba nás to děsně bavilo, měla jsem ale jasno, že k ničemu jinému než k psaní nedám svolení a to jsem dodržela. Vdala jsem se a na flirtování po netu už jen vzpomínám, asi jsem tehdy potřebovala nějaké rozptýlení z toho stresu ze svatebních příprav Manžel o tom ví a nechalo ho to zcela v klidu, protože mě zná a věří mi. Asi bych vám doporučila přestat přítele sledovat a víc s ním komunikovat, třeba časem odhalíte nějaké trhliny ve vztahu, které by se daly zacelit.

Zlata Součková (Zlata1)

Zlata1, 30. 10. 2016, 10.00

No mě to bohužel přijde také podezřelé. Jde o to, ze mu píše spíše ona. Od té doby co má v pritel v telefonu ten program kde si mohou psát zadarmo tak mu píše každý den. Já si myslím, že spíš se o něco snaží ona. Doma to nemá lehke, dvě děti a prý přítel na nic tak si prostě píše s někým jako s kamarádem a nebo si uvědomila, že udělala velkou chybu když ho nechala a tak se postupně bude snazit ho určitě dostat. TEd už záleží na tom zda se přítel nechá ukecat nebo ne

Zdeňka Slimáčková (Zdeňka S.)

Zdeňka S., 29. 10. 2016, 19.44

Ufff. To je opravdu těžké. Taky mám kamarády se kterými si někdy píšu, vůbec o nic nejde čistě jen stará známost, každý máme své rodiny ,ale i tak do mě přítel rýpe, když mi někdo napíše. Vůbec nejhorší je žárlivost, ve vztahu by měla být hlavně důvěra , pokud není, tak je něco špatně....