koliaska105

koliaska105, 29. 11. 2019, 7.35

Já si myslím, že lepší by určitě bylo vzít si na to nějakou firmu. Já mám například velmi dobrou zkušenost s touto firmou: http://www.prepravuj.cz/ Zkuste mrknout na jejich stránky. Nám se dokonce postarali i o vyklízení bytu, což nám spoustu práce ušetřilo.

novaklen

novaklen, 6. 5. 2022, 3.22

Musím souhlasit, je super, že takovéto firmy dnes existují. Já tak nedávno hledala nějakou firmu, která by se specializovala na vyklízení nemovitosti v Praze. Nedalo to ani moc zabrat a nakonec jsem našla tuto https://www.chcivyklidit.cz/ tak jsem je zkusila kontaktovat. Musím říct, že odvedli vážně skvělou práci. Kdybychom na vyklízení bytu byli s manželem sami, tak nám to trvá mnohem déle.

Papuas

Papuas, 13. 7. 2019, 1.17

Pokud chcete kulomet, pak musíte vzít silný automobil do hor. A to je jiné auto třídy a další peníze. Ve Španělsku jsem byl s novým https://cars-scanner.cz/ velmi spokojen. (1,4 litru, manuální převodovka, motorová nafta, klimatizace). Nenechte se pustit ani na trati, ani v horách na strmém serpentinu. Doporučuji vám, abyste si vzali navigátora (jsou v ruštině). Ve Španělsku jsem se nevadil, ale v Portugalsku to bylo několikrát, takže je s ním klidnější. Půjčovny na letišti začnou pracovat někde od 7 hodin místního času. Ceny jsou nyní téměř všude stejné.

barny.bour

barny.bour, 28. 4. 2019, 22.27

.

barny.bour

barny.bour, 27. 4. 2019, 12.29

Já za sebe volím výhradně tuto firmu: http://stehovani-profigroup.cz - zatím jsem lepší nenašel

Erika Krausová (Eliška Kučerová)

Eliška Kučerová, 6. 3. 2019, 16.34

My si taky půjčovali dodávku a pomocí kamarádů jsme si pomohli. Pak jsme jim za to poděkovali pořádnou žranicí Půjčovali jsme v Horních Počernicích https://www.pujcovna-praha9.cz/. Ale asi záleží jestli stěhujete v Praze nebo jinde.

lucie25987

lucie25987, 27. 2. 2019, 13.20

My jsme se stěhovali svépomocí. I barák jsme si stavěli sami. Ušetříte tak peníze. Ne na všechno je nutné volat firmu a platit tak zbytečně další peníze, které se vám budou hodit jindy. My se budeme taky brzy stěhovat. Už čekáme jen na okna. Objednali jsme si francouzská okna z https://www.pramos.cz/zakaznicky-servis/prakticky-radce/francouzska-okna/ a to už je taková poslední velká věc, která nám v domě chybí.

barny.bour

barny.bour, 6. 2. 2019, 15.53

Samozřejmě, že se vše odvíjí od rozpočtu Z mých zkušeností: stěhovali jsme způsobem: pronájem dodávky, požádání kámošů o pomoc a jedem Jako vždy, bylo hard a na celý den... Fakt nemám rád stěhování... po tom, co jsme stěhovali tímto způsobem z domu do domu, jsem se rozhodl, že na to kašlu, radši si připlatím... Tudíž, na další stěhování jsem si najal tuto firmu: http://stehovani-profigroup.cz/ a bylo to mnohem jednoduší, já se nestresoval a vše bylo za mnou rychleji... Samozřejmě, stalo to více. Je to vážně "filosofická otázka" - buď utratíš víc, ale ušetříš čas a nervy, nebo ušetříš, ale budeš nervní a bez času

Martin096

Martin096, 12. 12. 2018, 23.27

Je to už sice asi uzavřené, ale pro další. My měli podobné starosti a zkusili poptat více firem. Nakonec jsme se rozhodli pro firmu www.stehovani-kvalitne.cz a můžu jen doporučit Vše proběhlo skvěle, za slušnou cenu.

KackaKikina

KackaKikina, 28. 11. 2018, 11.27

Zdravím maminky. Klárka je určitě už přestěhována, ale komenty tady mi pomohly v mém stěhování. Bohužel jsem se rozvedla a tak se s prckem musela odstěhovat. Vzhledem k náročnosti a nepomoci mého ex jsem se rozhodla objednat stehovani-tavocer.cz. Nedokázala jsem si představit, že naši společní přátelé mi budou balit a tahat krabice. Díky diskuzím jsem se dozvěděla, že stěhováci přijdou a zabalí (ne jen osobní věci). Zavolala jsem si tedy na infolinku a tam mi vše vysvětlili. Pak přes maily jsme doladili detaily. Cena která mi byla navrhnuta, byla super a při placení byla z jejich strany dodržena. Dva páni mi pomohli ještě dobalit zbytky kuchyně a během jednoho jediného dne jsem byla přestěhována. Přeji Vám hodně sil a užijte si přicházející Advent.

Daniela Karásková (DanielaK25)

DanielaK25, 26. 11. 2018, 12.34

My jsme před týdnem využili jen zapůjčení dodávky (dodávka byla od https://pujcenidodavkybrno.cz/) a následně jsme s přítelem domluvili kamarády a vše přestěhovali svépomoci. Stěhovali jsme to asi 5-6 hodin a to v tom nebylo vybalování a ukládání. Rozhodli jsme se pro to, protože jsme šli z 1+1 do 3+1, takže jsme si to představovali jednodušše a nakonec to ani tak žádná sranda nebyla. Teď už to doufám nebudeme zase nějakou chvíli řešit, ale příště bych už také uvažovala o nějaké stěhovací službě, abych nemusela tohle vše absolvovat. Každopádně pokud jde o peníze tak to asi vyjde levněji, ale musíte si uvědomit co tohle vše také obnaší a jestli na to stěhování svépomoci máte vážně vyhraněný čas a spolehlivé kamarády.