Veronika Pemlová (veru.veru)

veru.veru, 27. 7. 2016, 11.47

Jsem u České, ale na to, že platím pravidelně a celý život, náhrady nic moc teda. a na dovču se pojišťujeme u své zdravotní pojišťovny, jako jejich pojištěnec máme výhody.

Blanka Široká (Blankasiro)

Blankasiro, 27. 7. 2016, 11.31

Mám to k účtu u české spořitelny. Minulý rok mi proplatili kompletní péči ze zahraničí aniž by chtěli překládat zprávu nebo účty. Do 14 dnů jsem měla peníze na účtě. Ale i Česká spořitelna to zprostředkovává přes Kooperativu

Zuzana Lišková (Zuzka Čtvrtečková)

Zuzka Čtvrtečková, 27. 7. 2016, 11.18

Všechno řešíme přes finanční poradkyni a nikdy jsme s žádným pojištěním problém neměli. A ano, říkala nám, že jsou pojišťovny, které se cukají nebo chtějí X papírů a potvrzení o úraze, takže bych se 100% zkusila poptat u nezávislého poradce.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 27. 7. 2016, 10.58

Tak my to mame vzdy od pojistovny co jsme pojisteni..ale ja teda neuvazuji jak vy..zbyzecne penize?jakobysze si jela na dovcu zamerne ubkizit..mame to pro sichr.ale rozjodne neukoumam.kolil kdo me vyplati.

Katka

Katka, 28. 7. 2016, 9.34

Lenucha to myslí tak, že když už se pojistí, tak chce mít jistotu, že jí pak pojišťovna neřekne, že zrovna na tohle se pojištění nevztahuje. Z vlastní zkušenosti zejména do vzdálenější ciziny si opravdu raději 50,- připlaťte a dejte si dostatečně vysoké limity úhrady, protože takové soukromé záchranářské letadlo z Číny do Brna vyšlo na 4,5 mil. Osobně nemohu doporučit UNIQA a hlavně Europ Assistance - Medical Department - se kterými byla naprosto děsná komunikace a spolupráce. Letadlo sehnali až po týdnu (přišlo nám, že vyloženě čekají až pacient zemře a bude to levnější) 3 dny dopředu objednaná sanitka z letiště do nemocnice na letišti nestála. A v nemocnici, kde prý bylo vše připraveno, nebylo volné lůžko a slibovaná životně důležitá dialýza se provedla až druhý den, protože byl víkend.