Marie Ruzickova (porsche)

porsche, 4. 6. 2016, 18.15

Drumben je podle toho co jsem si precetla velmi multifunkcni.Budeme male zarizovat pokojik a drumben se da vyuzit jako podsedak,stolik i hudebni nastroj tak by mela vse v jednom.Diky teto soutezi jsem se o nem dozvedela vubec poprve a nejen ze zajimave vypada ale splnuje i rozvijeni deti.Urcite by se nam libilo ho vyhrat

Petra Pávová (Pávinka)

Pávinka, 4. 6. 2016, 17.52

drumben mi přijde jako dárek v nejlepší čas, začínám se synem muzikoterapii na rady lékařů, některé nástroje máme již doma, ale nic jako bubínek zatím ne, bohužel jsou to fin. náročné záležitosti. Syn má potíže od narození s motorikou, hodně musíme cvičit každý sval v těle a několik let ještě budeme muset pracovat. Hudbu má celkově moc rád a na koordinaci je to naprosto dokonalé. Navíc bude mít brzy brášku, tak věřím, že z pokojíčku bych nic jiného než brumben neslyšela za mě jako maminku oceňuji úžasný materiál, preferuji opravdové hudební nástroje než hračky, ten zvuk opravdového nástroje je k nezaplacení máme doma už akustická dřívka a tamburínku a obojí Jeník miluje. Pokud by se na nás usmálo štěstí rozhodně tento nástroj nebude jen dekorace v pokojíčku ale součást denního trénování a rehabilitace.

Eliška Kozlová (Eliška Kozlova)

Eliška Kozlova, 4. 6. 2016, 16.46

Dcerce narychlo chystáme podkrovni pokojik, protože neplánovaně čekáme třetí mimco a perfektně by se to hodilo jako nábytek i hračka. Me se to moc líbí, to je věcí co se s tím da dělat, určitě by si vyhrála i s braskou, kterému je 6 let. Me stačí co dokážou vymýšlet z krabic.

Eva Filipová (filipi)

filipi, 4. 6. 2016, 16.38

Drumben je uzasna viceucelova hracka.Smekam pred designery.Chtela bych ho pro meho postizeneho syna,ktery ma PM retardaci.Do vinku mu nebyl nadelen skoro zadny zrak,ale za to excelentni sluch a smysl pro hudbu.Miluje ruzne styly hudby a brouka u toho a placa do rytmu.Uz ho vidim jak bubnuje:))Taburety bych nabarvila cernou,bilou,cervenou.Polepila halogenovou barevnou folii,ze ktere bych vystrihla ruzne obrazce.Byla by to i stimulacni pomucka na rozvoj zraku.Dale by jsme je vyuzili i jako rehabilitacni pomucku.Na nacvik stability,procvicovani jemne i hrube motoriky.Nas velky cil je chodit!Delame proto maximum.Drumben by byl pro nas velkym zpestrenim kazdodenniho cviceni,stimulace zraku...Urcite Drumben ukazu Rane peci,treba je poridi do strediska.

rennfri

rennfri, 4. 6. 2016, 15.50

Tak tohle by pro nás byla naprosto parádní věc- starší synátor je neunavitelný, věčně něco někam hází, strká, do něčeho tříská a podobně takže drumben pro něj zní jako dělaný a mi zase permanentně chybí mít po ruce něco kam bych si mohla bezpečně položit třeba kafe když uspávám mladšího v hacce. Miluju tyhle multifunkční vychytávky a stohovatelnost je skvělý bonus, tahle výhra by mě moc potesila.

Aneta Kalinová (teddygirl)

teddygirl, 4. 6. 2016, 15.15

Mám 14měsíční dvojčata - holčičku a chlapečka. Myslím si, že Drumben je pro ně ideální. Dá se z toho stavět věž, šplhat po tom, mohou si to různě pomalovat, orazítkovat. Lze tam bubnovat a tancovat, válet s tím a držet rovnováhu, mohou se učit i spolupráci. Je to ekologické, nezávadné, víceúčelné, vydrží delší věkové období. Většinou mě sami prckové překvapí tím, na co věci využijí, ani já bych to nevymyslela, a to je dobře. Už jsem jim udělala senzory block, activity board, spybag a moc je to baví. Myslím si, že Drumben je obdobného charakteru, rozvíjí jemnou i hrubou motoriku, kreativitu, fantazii, rytmus a řeč, samostatnost i spolupráci. Prcci milují sedět výše než na zemi, mají teď takové období, rádi se dívají, co dělám a spolupracují. Rozhodně bychom Drumben využili na více než 100%.

Iveta Láznická (lazna)

lazna, 4. 6. 2016, 14.23

Dnes jsem tohle viděla poprvé. Koukala jsem na stránky na co všechno to je. Nestačím se divit. Tolik možností. Je to užitečné ve všech směrech. Nejvíce se mi líbí, že je to recyklovatelné.

Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 4. 6. 2016, 14.00

Líbí se mi přírodní provedení, žádné divoké barvy a plastový kýč. Také velmi oceňuji recyklovatelnost, to je paráda a málokdy se to u dětských hraček, ale i jiných věcí vidí. Využití jako rytmického nástroje je výborné, líbí se mi, že se dítě samo zapojí do hraní na "nástroj" a nejen někde zmáčkne čudlík. Úplně taburety vidím v našem čtecím koutku, občas doplníme naše čtení hrou na taburety, občas na ně odložíme knihu. Syn by jistě vymyslel další využití jako taburety - domečky okolo, kterých se prohání auta a další věci.

Lucie Chmielová (snany)

snany, 4. 6. 2016, 13.33

Pracuji ve školce, momentálně se starám se o chlapce ( Kubíček, v červenci 6 let), který má ADHD, lehkou mentální retardaci a vývojovou dysfázii. Snažím se pro něj vyrábět různé pomůcky ( některé vkládám i  zde do kreativní dílny)  aby se rozvíjel ve všech oblastech. Největší vrásky na čele nám ( pedagogům i rodičům) dělá  řečová oblast- Kubíček defakto vůbec nemluví ( až na pár základních slov). Nedávno u nás ve školce proběhla akce " Čarovné bubnování" a všechny děti to naprosto nadchlo, i Kubíček nádherně spolupracoval a bylo na něm vidět, že je spokojený a šťastný. Hudební rytmické chvilky zařazuji každou volnou chvíli, děti mají volně k dispozici triangl, xylofón, činely, dřívka, klapačky apod. O výukové hračce Drumben slyším úplně poprvé a bylo by moc zajímavé otestovat ji právě s Kubíkem a ostatními dětmi ve třídě ( včetně mých vlastních), myslím, že nám rozšíří obzory ( prožijeme společně hudebně kreativní čas)a hlavně by to bylo i velké poděkování vedení školky, že se snaží zajistit co nejlepší podmínky pro rozvoj dětí. Program ZAČÍT SPOLU je naprosto jedinečný s jsem ráda, že mohu být součástí. Na webu školky pravidelně vystavujeme fotky dětí při různých činnostech, nejen v centrech aktivit. Myslím, že bychom pomůcce Drumben mohli zajistit pěknou reklamu.

Jaaaaba

Jaaaaba, 4. 6. 2016, 13.14

Drumbeny jsem poprvé viděla na veletrhu s nábytkem. Velmi mě zaujaly a myslím si že je to skvělá pomůcka do školek, škol i přímo domů. Chtěla bych drumben pro dcerku, protože oceňuji jeho víceúčelovost, tedy, že se dá použít jako sedátko, stoleček, krabice na hračky, na bubnování ... a rozvíjí tím pádem přirozeně představivost dítěte. Navíc bychom dceři chtěli, teď před narozením druhého dítěte, lépe vybavit pokojíček a drumben bychom jako součást pokojíku opravdu přivítali. Moc a moc prosíme, vyberte nás.