dáša Petrášová (dasza)

dasza, 25. 5. 2016, 19.15

Nenechala bych je..ta nemocnost se zlepsi vekem a zlepseni imunity

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 25. 5. 2016, 18.55

Já bych si vyžádala konzultaci u více lékařů, dceři bych to nechtěla nechat udělat. Mě je tenkrát, bylo mi asi taky kolem čtyř let, chtěli nechat vytáhnout. Pamatuji si ten strach z nemocnice, z bolesti, z doktorů dodnes a jsem mamce vděčná že to nedovolila. Takže svoje dítě bych to nenechala podstoupit.

Katka

Katka, 25. 5. 2016, 18.36

Rýma a kašel není podle mě dostatečný důvod pro trhání mandlí. Lékaři zjišťují jestli dítě nedýchá jen pusou, nechrápe, nehuhňá a nemívá -li často zánět stř. ucha....Trhání někdy pomůže, jindy ne.

Jana Novotná (Jana N.)

Jana N., 25. 5. 2016, 17.09

Psala jsem svoji zkušenost v článku Zánět středního ucha. Synovi vyndani nosních mandlí pomohlo. Byl pořád nemocný,špatně slyšel,chrapal...V dnešní době je to pro děti bezbolestné,jen přežít narkozu a jeden den v nemocnici.

Iveta Láznická (lazna)

lazna, 25. 5. 2016, 16.32

Synovi byli taky 4 roky, když šel na nosní mandle. To jsme byli u doktorky na orl. Ta nic neviděla a říkala mi, že tam nic nemá. Tak jsem se naštvala a objednala nás k lékaři, který se tím zabývá na nosní mandle. Ten syna vyšetřil a řekl nám, že je má obrovské a že díky tomu špatně mluví, trpí rýmou a nejhorší bylo, že díky tomu skoro neslyšel. Byli jmse často nemocný. Takže jsme šli na vyndání. Pomohlo mu to. Rýma jenom, když nastydnul. Teď líp slyší a ani není tolik nemocný. Po tom co mu je vyndali byl asi jednou nemocný.