renata Singh (benca)

benca, 25. 5. 2016, 21.30

my mame statnu ale tolko aktivit co tam ma, tak v ziadnej sukromnej skolke nemaju, je to v ba najvyhladavanejsia statna skolka v okoli, velmi sme spokojni

Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 25. 5. 2016, 16.32

Pro mě je priorita, aby děti trávily dostatek času venku, aby se jim dostávalo zajímavých aktivit a třeba i návštěv různých zajímavých míst. Také strava u mě hraje velkou roli a moderní, kladný přístup učitelek k dětem. Za takovou školkou jsem ochotná i trochu cestovat, samozřejmě zase nebudeme dojíždět hodinu, aby syn musel vstávat v pět hodin. Zatím mám vyhlídnutou tady u nás lesní školku. Splňuje zatím veškeré moje požadavky a měla bych to po cestě do práce. Uvidíme..zatím mám syna doma a ještě chvíli mít budu.

Kateřina Mokřičková (Minnie)

Minnie, 25. 5. 2016, 12.15

My jsme měli v našem okolí 3 školky přibližně stejně daleko od domova, ale já byla odjakživa rozhodnutá kam dceru dáme. Dali jsmeji do školky kamjsem chodila už já, jedna učitelka z jiné třídy si mě dokonce pamatuje že mě učila a další zas měla doma pořád mého přítele, protože byl nejlepšíkamarád s jejím synem tak to bylo jasné . Ale i tak je ta školka nejlepší, jinde mají volná místa a naše musí děti pro velký zájem odmítat. Je státní, je na sídlišti ale s obrovskou zahradou, kousek od lesa, je zapojená do projektu Malý zahradník, během roku spousta akcí pro rodiče, přímo ve školce zájmové kroužky a taky tam chodí děti od známých, takže dcera některé děti i z její třídy znala, takže nešla úplně do cizého a hned první den si měla s kým hrát.

Zuzana Lišková (Zuzka Čtvrtečková)

Zuzka Čtvrtečková, 25. 5. 2016, 11.25

My jsme bohužel vázáni vzdáleností a v našem malém městě je jen jedna školky. Ale kamarádka z vedlejšího města dávala malého do soukromé křesťanské. Chodí tam hodně nevěřících, takže jim víru nenutí, ale snaží se s nimi dodržovat některé zvyky.