Lucie Chmielová (snany)

snany, 19. 4. 2016, 15.18

Před půl rokem jsem dělala kurz, sama si ho zaplatila, takže motivace úspěšně zvládnout byla veliká. Mám zatím dvě děti-3 a 5 let. Bez pomoci manžela bych neměla šanci se přihlásit, staral se o děti když jsem byla každý druhý týden na 4 dny mimo domov. Chodila jsem zároveň i do práce, ale dalo se to zvládnout. S miminkem si studium moc představit neumím, asi by se mi od něj špatně někam odcházelo. Nejdůležitější je mít někoho spolehlivého jenž se o děti postará a vytvoří Vám podmínky pro studium.

Iveta Láznická (lazna)

lazna, 19. 4. 2016, 14.07

Já jsem dělala akorát závěrečný zkoušky s mimčem. Bylo to dost náročný. Nakonec jsem prolezla. Záleží jak to máte s hlídáním. Bez hlídání to je makačka.

Katka

Katka, 19. 4. 2016, 12.46

Já jsem ráda, že jsem stihla dostudovat před dětmi, těžko bych se dokázala věnovat domácnosti, dětem i studiu. Navíc hlídání bych měla minimální. Ale pokud máte motivaci a opravdu to chcete, tak nic není nemožné.

Dagmar Veverková (dáša)

dáša, 19. 4. 2016, 10.02

Na to je složité odpovědět. Sama víte jaké máte možnosti, zejména hlídání atd. Každý dokáže, to co chce. Já bych to třeba nezvládla, ale hlavně z důvodu, že je pro mě syn priorita číslo 1 a veškerý volný čas věnuji jemu. A když spí tak známe to, uklízim, vařim, občas pracuji. Takže jestli se na to cítíte, běžte do toho, ukončit můžete vždy.

dáša Petrášová (dasza)

dasza, 19. 4. 2016, 6.26

A me to prijde jako reklama;)))ty se cpou fakt vsude;) ji ak kaudej dela to na co se citi...delala sem skolu u prvniho a slo to.brala sem ho sebou na prednasky a pohoda..pak z vlastni lenosti sem to ukoncila.

Petra Smolová (ppetaa27)

ppetaa27, 18. 4. 2016, 20.50

Taky jsem nad tim premyslela, ale dosla jsem k tomu, ze bych to asi nezvladla. Spis pockam, az deti povyrostou a pujdou do skoly. Ale je hodne takovych maminek, proc to nezkusit