Skopik

Skopik, 14. 11. 2022, 22.48

Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z libovolné požadované částky. Dělám to v terénu. Pokud nutně potřebujete půjčku, jsem vám k dispozici pro všechny vaše finanční problémy. Pro více informací nás prosím kontaktujte: SKOPIK.PUJCKA@GMAIL.COM.

KDFIN

KDFIN, 11. 10. 2022, 19.35

Získejte od nás dobrou pujcku, jsme rychlý a spolehlivý veritel, naše úverové služby jsou, projektová pujcka, pujcka na auto, osobní pujcka, podnikatelská pujcka, konsolidace pujcek a spolecná pujcka ETC. nabízíme pujcku jak spolecnostem, tak jednotlivcum, požádejte ješte dnes a získejte schválení. kontaktujte nás na našem e-mailu: kdfin11@gmail.com, WhatsApp +420608758113

Ivulín

Ivulín, 30. 8. 2022, 23.55

Toto téma teď hodně řeší manžel. Ten by si totiž potřeboval půjčit na modernizaci své firmy. Mimo jiné tam prý potřebuje koupit nové šroubové kompresory, viz https://www.kompresory-filtry-servis.cz/produkty/kompresory/kompresory-boge/sroubove-kompresory-boge Bohužel zrovna ty nejsou nejlevnější, takže jediný způsob, jak by to mohl zafinancovat je právě pomocí nějaké půjčky.

milujici.teticka36

milujici.teticka36, 23. 8. 2022, 9.45

Nepočítejte s tím, že pro podnikatele existuje něco jako soukromá půjčka. My ve firmě si spravujeme dluhopisy přes systém Bondsys od https://www.preston-it.cz/bondsys/ a já to implementoval a já sám bych do takové půjčky nešel. To se prostě nevyplatí. Sice lákavý úrok, ale pokud je to oficiální nabídka, tak vám tam tak trochu chybí nějaké věci. Třeba RPSN. Ale já říkám, že pokud nejde o stavební investici, tak ať si firmy nepůjčují a raději investují a tvoří si pasivní příjem. Třeba skrz ty dluhopisy.

milujici.teticka36

milujici.teticka36, 23. 8. 2022, 9.44

Nepočítejte s tím, že pro podnikatele existuje něco jako soukromá půjčka. My ve firmě si spravujeme dluhopisy přes systém Bondsys od https://preston-it.cz/bondsys/ a já to implementoval a já sám bych do takové půjčky nešel. To se prostě nevyplatí. Sice lákavý úrok, ale pokud je to oficiální nabídka, tak vám tam tak trochu chybí nějaké věci. Třeba RPSN. Ale já říkám, že pokud nejde o stavební investici, tak ať si firmy nepůjčují a raději investují a tvoří si pasivní příjem. Třeba skrz ty dluhopisy.